Home » Big Brother-finale LIVE: Bare fem huskamerater gjenstår etter gårsdagens sjokkutkastelse

Big Brother-finale LIVE: Bare fem huskamerater gjenstår etter gårsdagens sjokkutkastelse

by Liv Ullmann


<p> Big Brother-vertene AJ Odudu og Will Best</p>
<p>» src=»https://static.independent.co.uk/2023/10/13/22/newFile.jpg» srcset=»https://static.independent.co.uk/2023/10/13/22 /newFile.jpg?quality=75&width=320&crop=3%3A2%2Csmart&auto=webp 320w, https://static.independent.co.uk/2023/10/13/22/newFile.jpg?quality=75&width=640&crop= 3%3A2%2Csmart&auto=webp 640w»/></amp-img></div><figcaption class=

Big Brother-vertene AJ Odudu og Will Best

(ITV)

Roll up, roll up: det er den Storebror finalen!

I løpet av de siste seks ukene har det vært dødsdømte kjærlighetstrekanter, uventede doble utkastelser og havremelkkamper ettersom antallet huskamerater er redusert fra 16 til fem.

Publikum vil i kveld avgjøre om Olivia, Henry, Noky, Jordan eller Yinrun fortjener å vinne premiepengene på £100 000.

Favoritten til å vinne er hjerte av gull Yinrun, en 25 år gammel kundeserviceagent fra Shanghai, Kina, som bor i Harrogate.

I løpet av serien har Yinrun vunnet publikum med sine hjertevarme reaksjoner og nysgjerrige samtaler med de andre deltakerne, spesielt i gårsdagens episode, da hun mottok et følelsesladet brev fra moren sin i Kina, som hun ikke har sett på to år.

En annen favoritt til å vinne er den sardoniske Jordan, den 26 år gamle advokaten fra Scunthorpe, som bor i London, og er mest kjent for å befinne seg i en kjærlighetstrekant med huskameratene Henry og Matty. Selv om det var spesielt vanskelig å forstå i begynnelsen, har publikum siden blitt glad i Jordan, hans skjeve humor og hans uforutsigbare karakter etter hvert som serien har utviklet seg.

På slutten av gårsdagens episode var det en brutal vri da Yinrun mottok et brev fra Big Brother og måtte kunngjøre utkastelsen av Dr Matty, 24, og ga ham bare 30 sekunder til å si farvel til huskameratene.

Hvem tar med seg premiepengene i kveld? Følg med for å finne ut…

1700244000

En forhåndsvisning av kveldens episode

Ellie Muir17. november 2023 kl. 18.00

1700243100

Matty sier at han var «lettet» over å forlate Big Brother i går kveld fordi han var «følelsesmessig utslitt»

Matty, en 24 år gammel lege fra Isle of Man, var den siste huskameraten som forlot showet før finalen etter å ha møtt en sjokkutkastelse i gårsdagens episode.

I sitt exit-intervju sa han at han var «lettet» over å forlate før han møtte finalen fordi han var «emosjonelt utslitt» fra den sjette uken av realityprogrammet.

(ITV)

«Jeg er glad jeg gikk ut bakdøren så vilt,» sa han. «Jeg ble virkelig sjokkert, men selv storebror overrasker meg ikke lenger, og jeg er lettet over at jeg dro på det tidspunktet fordi jeg var følelsesmessig utslitt.»

Ellie Muir17. november 2023 kl. 17.45

1700241600

Olivia

Den energiske Olivia er en danser… og vet vi ikke det?

23-åringen har danset og sunget de siste seks ukene, og har ofte laget koreografi som huskameratene hennes kan prøve ut. På flere lavpunkter i serien var Olivia ofte en velkommen kraft for godt og løftet stemningen i Big Brother-huset.

(ITV)

I inngangsintervjuet hennes sa hun at et interessant faktum om seg selv er at hun er redd for syltetøy.

Om den mest sannsynlige grunnen til at hun vil bli nominert, sa hun: «Jeg tror at når folk er i den tilstanden av sinne, det er da jeg gjør dem sinte og kverner giret. Jeg tror de vil nominere meg for mitt harde arbeid, brutale ærlighet og over-deling av meninger.

Ellie Muir17. november 2023 kl. 17.20

1700240400

Alt du trenger å vite om Henry

Henry, 25, er en matskribent og restaurantkritiker fra Cotswolds. Han skrev for Vice OG GQ Blad.

Forfatteren dannet et sterkt bånd med Advokat Jordan gjennom hele serien, og de to delte et sjokkerende kyss i boblebadet i uke fem.

I opptaksintervjuet hennes sa hun at hun «ser frem til å lære mange livsferdigheter, for eksempel å lære å lage mat, rydde eller vaske.»

(ITV)

Han la til: «Jeg er 25, men jeg er ikke voksen. Dette er noen viktige ting som de ikke lærer deg på skolen som jeg trenger å lære. Og også møte mange forskjellige mennesker med veldig ulik bakgrunn som jeg kanskje ikke møter i hverdagen.

Ellie Muir17. november 2023 kl. 17.00

1700239500

Hvem er de fem gjenværende huskameratene? Her er Nokia

Den 26 år gamle bankmannen fra Derby er tidligere frøken Storbritannia.

I løpet av serien ble Noky berømmet for å håndtere konflikter mellom huskamerater på en «diplomatisk» måte og var ofte fornuftens stemme når ting falt i kaos under utfordringer.

(ITV)

Hun sa i intervjuet sitt: «Jeg vil vise folk hvordan konkurransejenter egentlig er og motbevise mange stereotypier rundt dem. Jeg vil også vise hvordan det er å være en kvinne som har jobbet i mannsdominerte felt. Jeg vil vise at kvinner er i stand til å gjøre alt de vil.»

Ellie Muir17. november 2023 kl. 16.45

1700238300

Alt du trenger å vite om Jordan

Det var ganske vanskelig å finne seg til rette med den 26 år gamle advokaten fra Scunthorpe til å begynne med. Kjent for sine blomsterskjorter, tørre humor og deadpan levering, viste Jordan mer og mer av sin personlighet etter hvert som de seks ukene gikk.

Han befant seg i en kjærlighetstrekant med matskribenten Henry og Doctor Matty, selv om han var helt vag om forholdet til begge. Etter gårsdagens sjokkutkastelse har imidlertid oppmerksomheten hennes rettet seg mot Henry.

Ved starten av serien innrømmet Jordan at hun var bevisst på å virke «posh», men hevdet overfor huskameratene at hun hadde dyrket aksenten sin mens hun så på Downton Abbey.

«Jeg er en stor fan av Downton AbbeyJeg pleide å se programmet som barn og tenke «wow, de høres ganske søte ut,» sa han.

«Så, jeg har nettopp lært aksenten min av Kloster i sentrum

(Big Brother/ITV)

Han sa i sitt inngangsintervju: «Jeg var ganske desillusjonert over livet, så jeg antar at kjedsomhet fikk meg til å bruke meg selv til en viss grad. Jeg søkte ærlig på et innfall. Jeg er interessert i siden av sosiale eksperimenter Storebror. Jeg liker egentlig ikke tanken på å bo med mennesker, men jeg tenkte at jeg like godt kunne prøve det. Og jeg ville teste meg selv.»

Ellie Muir17. november 2023 kl. 16.25

1700237335

Hvem er de fem gjenværende huskameratene? Møt Yinrun

Yinrun er en 25 år gammel kundeserviceagent fra Shanghai, Kina, bosatt i Harrogate.

Hun har blitt publikums favoritthuskamerat, og vant dem med sin sprudlende personlighet og hjerte av gull. Gjennom hele serien dannet han et nært vennskap med doktor Matty, som han ble kastet ut av Storebror hus i en sjokkutkastelse i går kveld.

(ITV)

«Kjæresten min ville beskrive meg med tre ord: sære, men bedårende,» sa Yinrun i sitt inngangsintervju. «Vennene mine i Kina synes jeg er som en gal mor fordi jeg alltid tar vare på dem. Jeg er veldig leken.» Han la til at drømmeromkameraten hans ville være komiker Michael McIntyre. «Jeg ville elske å møte ham. Han er så morsom!»

Ellie Muir17. november 2023 kl. 16:08

1700236666

Velkommen til The Independents direktedekning av Big Brother-finalen

HI! Velkommen til Den uavhengigedirekte dekning av Storebror finalen.

I kveld vil vi være i godt selskap med Olivia, Henry, Noky, Jordan og Yinrun, mens de kjemper om å vinne pengepremien på £100 000.

Følg med for sanntidsoppdateringer, oppsummeringer av huskameratenes beste biter og mest kontroversielle øyeblikk de siste seks ukene…

Ellie Muir17. november 2023 kl. 15.57

Related Videos

Leave a Comment