Home » Ardrossan Herald Files: de beste artiklene og bildene fra 2008

Ardrossan Herald Files: de beste artiklene og bildene fra 2008

by Ashley Olsen

Hvem kan vi se på disse bildene fra november 2008?

Ardrossan og Saltcoats Herald: svømming

Auchenharvie Academy-søstrene Nadine og Danielle Joyce mottok begge gullmedaljer ved Ayrshire Schools Swimming Competition 2008. Nadine, en år 4-student, og Danielle, en år 4-elev første år, trente begge ekstremt hardt for arrangementet.

Ardrossan og Saltcoats Herald: Beith

Møt noen av de talentfulle musikerne fra Beith Primary som deltok i North Ayrshire Young Musician of the Year-konkurransen i 2008.

Ardrossan og Saltcoats Herald: Fire

Kilwinning brannstasjon har holdt en plakatdesignkonkurranse som en del av en bevisstgjøringskampanje for sikkerhet i samfunnet som har som mål å redusere antall spøkeanrop og gjøre barn oppmerksomme på farene når brannen nærmer seg. Konkurransevinnerne Emily Dean (10) fra Blacklands Primary og Emily Marno (8) og Megan Mitchell (10) begge fra Corsehill Primary er avbildet ovenfor.

Ardrossan og Saltcoats Herald: Dalry

Medlemmer av Dalry Burns Club feiret sitt hundreårsjubileum i 2008 med en åpen kveld på byens Turf Inn.

Ardrossan og Saltcoats Herald: Ardrossan Outdoor Bowling Club samlet inn penger til brystkreftforskning i 2008.

Damene i Ardrossan Indoor Bowling Club samlet inn fantastiske £275 til brystkreftforskning i 2008 da de dukket opp for en kamp vakkert pyntet i rosa.

Ardrossan og Saltcoats Herald: hår

Den talentfulle Kilwining-frisøren Charlene Grant vant en rekke priser ved det skotske frisørmesterskapet i 2008. Hun vant tittelen som beste skotske herrefrisør og tok hjem et elegant trofé for sin innsats.

Related Videos

Leave a Comment