Home » Highmark Health Options-kontrakter med WVU Health System | Nyheter, sport, jobber

Highmark Health Options-kontrakter med WVU Health System | Nyheter, sport, jobber

by Edvard Munch

PARKERSBURG — Highmark Health Options of West Virginia, et datterselskap av Highmark Blue Cross Blue Shield West Virginia, og West Virginia University Health System har signert en ny flerårig nettverksleverandøravtale i påvente av Highmarks deltakelse i West Virginia Medicaid-programmet.

Tidligere i år annonserte Highmark planer om å søke om adgang til West Virginia Medicaid-markedet i 2024. WVU Health Systems deltakelse i Highmark inkluderer Medicaid og Children’s Health Insurance Program.

«Vi er glade for å kunngjøre denne avtalen med WVU Health System,» sa Jason Landers, president for Highmark Health Options West Virginia. «Vi verdsetter vårt forhold til WVU Health System og dets store og mangfoldige nettverk av leger og sykehus. Vi er en lokal organisasjon som fokuserer på å tilby et Blue Cross og Blue Shield Medicaid-alternativ for første gang noensinne for å møte behovene til samfunnene som utgjør denne flotte staten. WVU Medicine er en kritisk nettverkspartner for å hjelpe oss med å forbedre helsen til alle West Virginians.

West Virginia University Health System er det største helsesystemet i West Virginia, med mer enn 3000 lisensierte senger og 4000 leverandører. Systemets JW Ruby Memorial Hospital ble nylig kåret til det beste sykehuset i staten av U.S. News & World Report.

«Vi er glade for å utvide vårt forhold til Highmark til å inkludere (Highmark) ettersom det jobber for å bringe et nytt Medicaid-tilbud til West Virginia,» sa Albert L. Wright Jr., president og administrerende direktør i WVU Health System. «Gjennom samarbeidet vårt vil vi jobbe sammen for å forbedre helsebanen til statens innbyggere og hjelpe de som er kvalifisert for Medicaid og CHIP å opprettholde deres helse og velvære.»

Highmark er et ledende helseforsikringsselskap i West Virginia og har kontrakter i nettverket med WVU Health System og dets tilknyttede leger for Highmarks kommersielt forsikrede og arbeidsgiversponsede helseplaner, samt andre offentlige programmer som Affordable Care Act (ACA) og Medicare Advantage. .

For mer informasjon om Highmark og dets arbeid for å bli en Medicaid-plan i West Virginia, send e-post til highmarkhealthoptionswestvirginia@highmark.com.
Dagens siste nyheter og mer i innboksen din

Related Videos

Leave a Comment