Home » AIDAnova sesongåpning i Hamburg: Wincent Weiss live om bord – Business & Volkswagen – News

AIDAnova sesongåpning i Hamburg: Wincent Weiss live om bord – Business & Volkswagen – News

by Siv Jensen

Rostock (ots) – AIDA-spesial “Sea of​​​​Lights” og flott AIDA-cruisetilbud vinteren 2023/2024 fra hansabyen

11. november 2023 er tiden inne: LNG-cruiseskipet AIDAnova starter sin første vintersesong fra Hamburg og har et ekte vinterlandskap i bagasjen. AIDAnova seiler til vesteuropeiske metropoler, samt Norge og Danmark på vekselvis ukentlig basis, og tilbyr gjestene et bredt utvalg av spesielle arrangementsreiser frem til 24. februar 2024. Som en del av AIDA-spesialen «Sea of​Lights» for fire måneder i vintersesongen 2023/2024 vil alt om bord på AIDAnova dreie seg om strålende lysshow, stemningsfulle produksjoner og vinterattraksjoner.

Når «Sea of​​​Lights»-arrangementsturene begynner, vil publikumsfavoritten Wincent Weiss gi deg gåsehud. «Get Somewhere» – dette er navnet på det nåværende albumet til den sjarmerende sangeren. Han har vært i Olympus i tysk pop lenge. 11. november 2023 skal den nordtyske singer-songwriteren sette av et musikalsk «fyrverkeri», en av hans mest populære hits og mange nye sanger, i AIDAnova-teatret. Gjestene kan være tilstede live og nyte førjulsstemningen om bord under neste reise. Fantastiske lysdekorasjoner og lasershow forvandler skipet til et glitrende lysshow. For eksempel er Beach Club nedsenket i et hav av lys og flytende lysobjekter fremhever utendørsbassengene. Taubanehytter, koselige innredede hytter, vinterhytter med gløgg, punch og små delikatesser fullfører førjulsprogrammet. Familietid er veldig viktig med curling, lysparader med AIDA Clubbies og lanternelaging etterfulgt av en parade. Det 3545 kvadratmeter store spa-området om bord på AIDAnova sikrer fysisk velvære selv i kalde utetemperaturer, mens de 17 restaurantene byr på festlige kulinariske herligheter.

AIDA-spesial «Sea of ​​​​Lights» 2023/2024

Som en del av AIDA «Sea of ​​Lights»-spesialen vil det også bli lansert ytterligere arrangementsreiser for vintermånedene fra desember 2023 til februar 2024. I desember 2023 vil fokuset være på «ferier fulle av prakt». Her vil alt dreie seg om en livlig adventstid med hele familien og juletilbud. Januar 2024 er dedikert til «Let it Glow»: detox og avslapping er de magiske ordene for å starte det nye året med en god start. Ting vil være romantisk i februar 2024, akkurat i tide til Valentinsdagen: enten det er en vinterferie med barna eller en romantisk ferie for to, vil gjester ombord på AIDAnova kunne nyte et hav av lys og rene variasjoner av opplevelser. Delta nå og vinn en AIDA-kupong verdt 3000 euro for en tur til Lyshavet. Fristen for deltakelse er 27. september 2023. Mer informasjon om andre AIDA “Sea of​​​​Lights” spesialtilbud og konkurransen på aida.de/lichtermeer.

AIDA-turer fra Hamburg vinteren 2023/2024

I tillegg til AIDAnova er andre skip i AIDA-flåten gjester på Elba og tilbyr attraktive og varierte destinasjoner, nær og fjern, også om vinteren. Hvis du ikke klarer deg uten sol og varme om vinteren, anbefaler vi «Great Winter Break»-turene med AIDAmar til/fra Hamburg: du kan reise til/fra Hamburg på 21 dager fra 12. november til 3. desember 2023, uten en flybillett via Spania og Madeira/Portugal til Kanariøyene. På vei tilbake på rutekartet finner du destinasjoner som Lisboa og Le Havre. For en enda større garanti for godt vær er de neste tre 43-dagers turene fra/til Hamburg til Karibia og tilbake ideelle. Gjester på den første seilasen fra 3. desember 2023 til 15. januar 2024 vil kunne nyte julen og nyttårsaften på den hvite karibiske stranden under palmene. Ytterligere seilaser vil finne sted fra 15. januar til 27. februar 2023 og fra 27. februar til 10. april 2024. AIDAsol drar fra Hamburg inn i den enorme verden: 27. oktober 2023 vil den bli «lansert» for en virkelig fantastisk reise. AIDAsol forlater Hamburg for sin første reise rundt i verden. På 117 dager vil gjestene kunne besøke 43 havner i 20 land på fire kontinenter, krysse ekvator to ganger og oppdage drømmedestinasjoner som Kapp Verde og Tierra del Fuego, Tahiti og Fiji, Mauritius og Sør-Afrika. Etter jorden rundt-turen tilbyr AIDAsol «store vinterturer» helt nord til/fra Hamburg: på 17-dagersturer fra 21. februar 2024 og på 14-dagersturer fra 9. og 23. mars 2024 til norske destinasjoner som f.eks. som Honningsvåg, Alta , Tromsø og Trondheim. Et snørikt vinterlandskap med elg venter gjestene.

I tillegg til «Sea of​​​​​​​​reisene, tilbyr AIDA Cruises mange andre reiser for spesielle arrangementer, de såkalte AIDA Specials. Under reisen nyter gjestene alle bekvemmelighetene de er vant til fra AIDA, samt et program på mange områder om bord perfekt tilpasset reisens tema. De neste AIDA-spesialene er allerede planlagt. En oppdatert oversikt over kommende arrangementer finner du på aida.de/specials.

Fotografisk materiale på: AIDA Nyheter i vårt pressearkiv | AIDA Cruises (https://www.aida.de/aida-cruises/presse/pressearchiv/newsdetails/saisoneroeffnung-von-aidanova-in-hamburg-wincent-weiss-live-an-bord.24494.html)

Priseksempel for redaksjonen

Sør-Norge fra Hamburg med AIDAnova

7 dager fra 549 EUR* p. P

Fra november 2023 til februar 2024

*AIDA VARIO-pris per person for 2 personer (innvendig hytte), begrensede kvoter

**begrenset kvote

Rostock, 14. september 2023

Pressekontakt:

AIDA Cruises Sven Jacobsen Vice President Communications and Sustainability presse@aida.de Bilder på www.aida.de/presse

Originalt innhold fra: AIDA Cruises, kringkastet av news aktuell

Presserommet til presseportalen: aktuell GmbH nyheter

Related Videos

Leave a Comment