Home » Zeekr X: de første modellene kommer til Europa – fra 45 000 euro – Elektromobilitet (e-mobilitet) | Nyheter | VISJON Mobilitet

Zeekr X: de første modellene kommer til Europa – fra 45 000 euro – Elektromobilitet (e-mobilitet) | Nyheter | VISJON Mobilitet

by Russell Crowe

Høykvalitets utstyr, CATL batteri

Modellen, relatert til Volvo EX30, ville være relativt kompakt utvendig med 4,43 meter lang og 1,56 meter høy, romslig innvendig (362 liters bagasjerom) og luksuriøs, i tillegg til komfort, autonomi og ytelse. så vel som bærekraftig teknologi og materialer kobles sammen. Utstyret inkluderer en augmented reality head-up-skjerm, et superraskt 5G-infotainmentsystem og massasjeseter dekket av slitesterke PU-materialer. En varmepumpe for effektiv oppvarming er standard.

Rekkevidden vil være 445 kilometer, takket være et 69 kWh NMC-batteri fra CATL. Produsenten tilbyr åtte års eller 200 000 kilometer garanti og lover profesjonell resirkulering i henhold til europeiske standarder. Ytelsen til den 200 kW bakhjulsdrevne bilen er på et sportslig nivå (firehjulsdrift 315 kW/543 Nm/rekkevidde 400 km/3,8 s 0-100 km/t). Som med Volvo er toppfarten begrenset til 180 km/t. Slepekapasiteten blir 1,6 tonn. Lading er mulig opp til 150 kW i DC og standard med 22 kW i AC. I samarbeid med Plugsurfing tilbyr den europeiske kunder en offentlig ladetjeneste for elbiler på mer enn 550 000 ladepunkter i 27 europeiske land.

Volvo som modell: høyt sikkerhetsnivå

I tillegg til de syv kollisjonsputene er 19 førerassistentsystemer tilgjengelig. Disse inkluderer adaptiv cruisekontroll, veihjelp, kollisjonsdemping foran og bak, kjørefeltassistent, Evasive Assist, varsling for krysstrafikk foran og bak og advarsel om åpen dør.

Prisene starter på 45 000 euro. I Kina er Model X det foretrukne valget for innenlandske kunder i luksussegmentet. Nesten 20 prosent av 001- og 009-eierne bestemte seg for å oppgradere til X for å møte de høyere kravene til et familiekjøretøy, ifølge produsenten.

Global Design Center, som ligger ved hovedkvarteret til søsterselskapene Volvo og Lynk & Co i Gøteborg, Sverige, inkluderer mer enn 400 medlemmer fra mer enn 30 forskjellige land og regioner.

Related Videos

Leave a Comment