Home » Vikings vs, Broncos-score, høydepunkter, nyheter, inaktive og live-oppdateringer

Vikings vs, Broncos-score, høydepunkter, nyheter, inaktive og live-oppdateringer

by Roald Amundsen

Minnesota Vikings og Denver Broncos sliter begge akkurat nå, og prøver å komme seg etter sesonger som startet så dårlig. Og så langt har de lyktes.

Vikings startet sesongen på en dyster 0-3, og bunnet ut på 1-4 mot Chiefs før de startet sin stigning. De har siden vunnet fem strake, og i prosessen klart å absorbere og overvinne et av de verste tapene et lag kan møte: en sesongavsluttende skade på quarterbacken deres. Kirk Cousins ​​rev akillessenen mot Green Bay Packers i uke 8, og deretter fikk backup Jaren Hall en hjernerystelse tidlig i uke 9.

Gå inn i Josh Dobbs, Minnesotas frelser. Han ble anskaffet for å støtte Hall noen dager før uke 9-kampen mot Falcons, og ledet dem til seier til tross for at han bokstavelig talt lærte skuespillene på sidelinjen før han erstattet Hall. Dobbs fortsatte deretter med å spille mot New Orleans Saints uken etter, og utvidet seiersrekka til fem.

Broncos har en litt mindre seiersrekke på tre kamper, men de vil forsvare den voldsomt. Etter en virkelig råtten 2022-sesong, var ingen overrasket da Denver fikk 1-5 i sine seks første kamper. Men mot et mindre enn fantastisk Packers-lag i uke 7 slo de gjennom med en 19-17 seier. Neste uke overveldet de Chiefs 24-9, og fikk deretter en uke 10 seier over Bills med et field goal. Broncos føltes veldig bra denne uken, og de fortjente det.

Men begge strekene vil ikke overleve natten. Det er magien til Josh Dobbs fra Vikingene mot den gjenoppståtte Broncos. Det ene laget går fornøyd hjem og det andre laget drar bare hjem.

Følg Yahoo Sports mens den leverer siste nyheter, resultater og oppdateringer mens Vikings og Broncos møter på søndagskveldsfotball.

Related Videos

Leave a Comment