Home » Victor Hedmans bilder er spredt over hele verden • Fortell om besøket til Joe Biden

Victor Hedmans bilder er spredt over hele verden • Fortell om besøket til Joe Biden

by Liv Ullmann

De takket den amerikanske presidenten for hans tid og var vert for besøket ved å gi ham en skjorte av kampen og en sølvklubb signert av alle spillerne.

Tampa Bay Lightning fløy til den amerikanske hovedstaden rett etter søndagens tur til Florida Panthers.

Programmet inkluderte en invitasjon til Det hvite hus og en mottakelse av president Joe Biden for å feire de to vinnerne av Stanley Cup 2020 og 2021.

Nykledd og kjemmet har spillerne, sammen med klubbansatte og noen tidligere Tampa Bay-ordførere, tatt makten i Washington DC.

De fridde til president Biden i en kamptrøye som bar tallet 46 på ryggen og navnet Biden, ettersom han er USAs 46. president i rekkefølgen.

Victor Hedmans bilder er utbredt

Selve seremonien ble holdt på baksiden av Det hvite hus, under de to trinnene til det som er kjent som «The South Lawn» med utsikt over Washington-monumentet.

President Biden holdt en kort tale og pekte på alle mesterskapene som Tampa Bay-laget har vunnet de siste årene, hvor han også nevnte NFL-laget Tampa Bay Buccaneers (2020) og sisteplassen til baseballlaget Tampa Bay Ray i World Series 2020 .

– Hva faen har du egentlig i vannet der borte, sa Biden.

Han spøkte litt med lagkaptein Steven Stamkos om hvordan han kan spille så bra til høsten, Stamkos er 32, og at han kunne gi råd til presidenten, som er 79.

Og da Biden måtte takke Gary Bettman, kalte han ved et uhell NHL-sjefen «Gary Batman». Det fikk Victor Hedman, som var rett bak Biden, til å le høyt, og bilder fra arrangementet begynte raskt å spre seg over sosiale medier.

https://twitter.com/greg_price11/status/1518660508404137988

Bidens overraskelse

På slutten av seremonien, taler og fotografier, trodde spillerne at de skulle gå til bussen, så Joe Biden ankom med en overraskelse.

– Bli med meg, folkens. Følg meg.

Så marsjerte den amerikanske presidenten til Det hvite hus og åpnet Oval Room for gjester.

Lyn-eier Jeff Vinik benyttet anledningen til å sitte bak det enorme skrivebordet, kjent verden over fra TV-taler og fotografier med tilreisende statsoverhoder.

– Men jeg satte ikke føttene på skrivebordet. Å kunne sitte der et øyeblikk var nok, sa Vinik til sportssiden The Athletic etter et besøk i Det hvite hus.

Pat Maroon lue testet

Biden spurte den tre ganger NHL-mesteren Pat Maroon om han kunne prøve den hvite cowboyhatten sin og fikk den til å juble fra andre spillere.

– Har du noe imot at jeg prøver på hatten din, sa Biden og satte den på hodet med et smil.

Joe Biden er kjent for å være moro-elskende og har fortalt gjester om sin tid som fotballspiller for University of Delaware.

– Den hatten så ut som den var laget for ham. Han så så mye bedre ut enn Patty, lo Jeff Vinik under et telefonintervju med The Athletic før flyturen tilbake til Vest-Florida.

Victor Hedman: «Det var magisk»

På grunn av pandemien mottok ikke Tampa-spillere en invitasjon til Det hvite hus etter å ha vunnet Stanley Cup i 2020, så nå har de hatt en sjanse til å feire to ganger.

– Det var helt magisk og et livslangt minne, selvfølgelig, sier Victor Hedman

Større enn feiringen på Arken hjemme i Örnsköldsvik med Stanley Cupbucklan i fjor sommer?

– Haha, alt har sin egen sjarm, sier Victor.

Hedman og lagkameratene kommer tilbake på jobb natt til onsdag, svensk tid, når de mottar Columbus Blue Jackets.

Hva skjer midt i Bidens tale?

Fortsett å snakke som om ingenting har skjedd.

Related Videos

Leave a Comment