Home » Tennisnyheter: Serbia vinner mot Norge – Tsitsipas med albueproblemer | tennis nyheter

Tennisnyheter: Serbia vinner mot Norge – Tsitsipas med albueproblemer | tennis nyheter

by Roald Amundsen

Selv uten verdens nummer én Novak Djokovic startet Serbia med seier i ATP-cupen for tennisproffer. 2020-tittelvinnerne slo Norge 2-1 på lørdag.

Doublene Nikola Cacic og Filip Krajinovic fikk avgjørende poeng med 7:6 (7:3), 6:3 mot Casper Ruud og Viktor Durasovic.

Djokovic er ikke til stede på lagarrangementet som forberedelse til Australian Open. Det er fortsatt uklart om 34-åringen sparker i gang på årets første Grand Slam-turnering i Melbourne. Kun spillere som er fullt vaksinert mot koronaviruset er kvalifisert til å delta i Australian Open. Djokovic har alltid latt vaksinasjonsstatusen sin åpen.

Hellas mister start – Tsitsipas mishandlet

Det greske laget måtte kjempe 1: 2 i den første kampen i gruppen av ATP Cup Polen. Stefanos Tsitsipas, fjerde på verdensrankingen, spilte ikke i singelen på grunn av albueproblemer og fikk kun ett poeng i double med Michail Pervolarakis. «Jeg venter en dag til for å se hvordan jeg har det. Jeg vil gjerne spille single,» sa Tsitsipas, i forkant av den andre gruppekampen mot Argentina på mandag.

Bruk Chrome-nettleseren for å bruke videospilleren vår med optimal ytelse!

Albueproblemer: Stefanos Tsitsipas må gjennom åpningssingelen til ATP-cupen

De neste greske motstanderne vant 3-0 mot Georgia. Spania beseiret Chile i to singler og en dobbel med samme resultat. Ibererne er i begynnelsen uten Rafael Nadal. De fire vinnerne av de fire gruppene på fire når semifinalen i lagkonkurransen.

Tyskland starter mot Storbritannia – USA og Canada flere motstandere

Det tyske laget med olympiske mesterne Alexander Zverev, Jan-Lennard Struff, Kevin Krawietz, Tim Pütz og Yannick Hanfmann skal spille mot Storbritannia søndag. Det er også dueller med USA og Canada. Australian Open, årets første Grand Slam-turnering, starter i Melbourne 17. januar.

dpa

Alle andre viktige nyheter fra sportens verden finner du i Nyhetsoppdateringen.

Related Videos

Leave a Comment