Home » Usikker start: Norges stjerne faller under trening

Usikker start: Norges stjerne faller under trening

by Roald Amundsen

Dårlige nyheter for Karoline Knotten: Nordmannen falt for alvor bare én dag før start av de nasjonale rulleskimesterskapene. Din helgestart er derfor i fare.

Som Knotten rapporterte til NRK fredag, satte hans fall i trening absolutt sine spor. Den veltet og falt i en grøft. 28-åringen sa at særlig skulderen og ryggen hennes hadde fått mye skade.

Knotten forklarte at hun først på lørdag vil kunne ta stilling til om skadene hennes vil tillate henne å stille i NM denne helgen, men samtidig kunne hun gi grønt lys. «Vi er ikke bekymret for at det kan være noe mer alvorlig,» sa han.

Skiskytter-superstjernen Bø er endelig tilbake

Norgesmesterskapet denne helgen i Vennesla vil vekke oppmerksomhet fra mange tilskuere. Ikke bare fordi mange av verdens beste skiskyttere konkurrerer med hverandre, men fordi Johannes Thingnes Bø, idrettens største stjerne, endelig er tilbake på konkurransescenen.

30-åringen tok fri fra trening i sommer for å ta vare på familien. Kona Hedda fødte deres andre barn for noen måneder siden. Johannes Thingnes Bø har bestemt seg for å gi avkall på det norske lagets treningsleir og heller forberede seg til sesongen på hjemmebane.

Foran hans første løp i sommer er det mange, inkludert Bø selv, som lurer på hvordan formen hans er. I begynnelsen av september rapporterte superstjernen at han nesten ikke hadde gjennomført noen rulleskiøkter. Dette førte til nysgjerrigheten om dens første opptreden i sommer.

Related Videos

Leave a Comment