Home » Takket være Ronaldo: Portugal utklasser Sveits

Takket være Ronaldo: Portugal utklasser Sveits

by Ashley Olsen

De tidligere europamesterne vant også 4-0 (3-0) mot sveitserne i Lisboa takket være en dobbel fra den eksepsjonelle Ronaldo. Foran sin mor på tribunen scoret Manchester United-spissen i det 35. og 39. minutt til 3-0 til pause.

Tidligere satte William Carvalho (15) 2019 Nations League-vinneren foran etter at Borussia Dortmund-målvakten Gregor Kobel bare kunne komme tilbake etter et frispark fra Ronaldo. João Cancelo (68′) sørget for 4-0.

Takket være den suksessen tok Portugal toppen av League A gruppe 2-tabellen etter å ha slått Spania 1-1 i starten og slått Sveits 2-1 på første kampdag. Jakub Pesek (4′) og Jan Kuchta (66′) satte vertene foran, Gavi (45’+3′) og Iñigo Martínez (90′) utlignet.

Vinneren av den skandinaviske kampen mellom Sverige og Norge ble nok en gang Erling Haaland. Dortmunderen omsatte først en straffe på Solna (20. minutt), og i det 69. minutt scoret han også det andre målet og satte Norge til 2-1 (1-0). Anthony Elangas scoring (90+2) kom for sent for svenskene.