Home » Sundling: «Det ser ut som en seier»

Sundling: «Det ser ut som en seier»

by Roald Amundsen

Etter en kilometer hadde Sundling allerede tatt kommandoen over norske Ragnhild Haga og finske Krista Pärmäkoski.

– Jeg var litt tagget på jakten og tidligere hadde jeg sagt til meg selv at jeg skulle prøve å komme meg inn i loopen og gå videre etter hvert. Jeg tror jeg klarer det bra med det. Det er hyggelig å kunne ta oss til tredjeplass, men det er en laginnsats, sier Sundling ifølge Aftonbladet etter den intense kampen med Pärmäkoski.

Da Sundling nådde Norge og Finland, tenkte Sundling på pasning, men tok det sikre valget.

«Jeg bestemte meg for ikke å stresse»

– Alle gjør en veldig god jobb, alle distanser trengs. Det er utrolig bra, godt å være den som krysser målstreken først. Det ser ut som en seier. Jeg gikk rolig og kontrollert ut og hadde bestemt meg for å ikke stresse meg, men nådde likevel Norge og Finland ganske raskt. Så begynte jeg å tenke på om jeg skulle gå videre eller bli, og det var et godt valg å bli, og jeg gjorde det bra på andre omgang, sier Sundling til Radiosporten.

– Krista var ekstremt tøff og jeg fikk nok det jeg hadde, forteller Sundling til Discovery.

Ebba Andersson holdt godt stand i returoppgjøret og tapte bare ni sekunder for Therese Johaug som var i fighter-modus.

– Jeg prøvde bare å finne roen under den innledende delen av strekningen og prøvde så å holde følge med de jeg gikk med. For jeg skjønte at det var raskt nok, sier Ebba Andersson.

Russisk lag på kravet: «Du må vinne»

Et av favorittlagene, Russland (ROK) vant før Tysklands store sensasjon.

– Selvfølgelig er det en spesiell dag. Det var tøft fordi vi vant verdenscupen og folk vet at vi kan vinne og så sier de: «Du må vinne» så jeg føler vi trengte et godt resultat og jeg gjorde det jeg kunne», sier Veronika Stepanova som kom til AP .

– Det var klart det var en overraskelse, men de siste dagene har vi alle kjørt bra. Det vil nok ta noen dager før dette synker og jeg skjønner hva vi gjorde, sier tyske Sofie Krehl.

Related Videos

Leave a Comment