Home » STOR INTERESSE FOR LANDSLAGSSTRIKKERN

STOR INTERESSE FOR LANDSLAGSSTRIKKERN

by Russell Crowe

Ifølge opplysninger Discovery sitter på skal Jørgen Strand Larsen være en mann flere utenlandske klubber fra flere toppligaer i Europa har fattet interesse for. Det skal være gode sjanser for at 22-åringen selges fra Groningen allerede i sommer. , til tross for at han har kontrakt for to år til.
En av klubbene som bør være interessert er italienske Bologna, som Gazetta dello Sport meldte mandag morgen. Discovery har samme informasjon. Dersom Serie A blir neste stopp for mannen fra Halden, er han tiltenkt å erstatte klubbens stjernespiss Marko Arnautovic, som er koblet til Juventus. Bologna endte på 13. plass i Serie A forrige sesong.
Et annet lag som vil være interessert i Strand Larsens tjenester er franske Strasbourg, som erstatter haldenseren med Ludovic Ajorque, som har fått grønt lys til å forlate klubben, ifølge flere franske medier. De hadde en lang vei å gå for å bli nummer fem og dermed kvalifisere seg til Conference League, men en svak avslutning gjorde at de endte på 6. plass.
Strand Larsen gjorde tingene sine veldig bra for Groningen denne sesongen og scoret 14 mål på 32 kamper for et Groningen-lag som endte på en skuffende 12. plass, kun tre poeng unna nedrykk.
14 mål på 32 kamper gjorde at 2000-modellen havnet på 7. plass på toppscorerlisten i Eresdivise, og han var også syv mål foran lagkamerat Cyril Ngonge, som scoret nest mest for klubben.

TO MÅL PÅ TRE U21-KAMPER I JUNI

I tillegg satte han tonen i de tre U21-landskampene han spilte for Norge mot Kroatia, Finland og Aserbajdsjan i begynnelsen av juni. Strand Larsen scoret mot både Kroatia og Aserbajdsjan da Norge sikret seg EM-billett for første gang siden 2013.
Strand Larsen prøvde lykken i en av verdens største klubber i AC Milan da han ble utlånt til hovedstadsklubben fra 2017 til 2018. Han spilte for U19-laget til Milan før han returnerte til Sarpsborg i 2018. Etter ti mål på 54 kamper, han ble solgt til Groningen i september 2020, hvor han har scoret 26 mål på 67 kamper i alle konkurranser siden. Han avsluttet også forrige sesong som kaptein for den nederlandske klubben.
Spissen står med 56 aldersbestemte landskamper. For U21-landslaget har han scoret elleve mål på 16 kamper.
Han har spilt én A-landskamp. Spissen startet for Norge mot Østerrike i Nations League-oppgjøret i november 2020. Strand Larsen spilte 86 minutter, men har siden måttet vente på en ny sjanse.

DRØM OM TYSKLAND

Strand Larsen har tidligere uttalt til Discovery at han drømmer om å spille i Bundesliga.
– Det har ikke vært interesse fra noen spesielle klubber som jeg kjenner til i Tyskland, men jeg tror intensiteten, hvor mange sjanser som skapes og den offensive fotballen kan passe meg veldig bra. Jeg tror det hadde vært et kult steg i en drømmeverden, men så vet man aldri. Man må bare oppsummere når sommeren kommer, men Tyskland og så England senere i livet er en drømmevei, sa Strand Larsen i mars.
Da var han også full av lovord om agentene Tore Pedersen og Patrick Ferreira.
– De skjermer meg for alt utenfor overgangsvinduet, men skulle det komme noe i vinduet, så er agenten på ballen. Det gjør det litt lettere for meg å holde fokus der jeg er, for det er dumt å planlegge med klubber nå. Det er ni kamper igjen og man vet aldri hva som kommer til å skje. Det er bedre å fokusere på der du er nå, sier haldenseren.

Related Videos

Leave a Comment