Home » Rani Mukerji avslutter filmingen av Mrs Chatterjee Vs Norge: «Jeg gikk gjennom en berg-og-dal-bane av følelser» | Bollywood

Rani Mukerji avslutter filmingen av Mrs Chatterjee Vs Norge: «Jeg gikk gjennom en berg-og-dal-bane av følelser» | Bollywood

by Russell Crowe

Skuespillerinnen Rani Mukerji, som spilte inn for sin neste film, Mrs Chatterjee Vs Norway, har fullført innspillingen, kunngjorde produsentene på Instagram onsdag. Det endelige programmet ble filmet i India, etter at det første programmet ble filmet i Estland.

Nyheten om filmens konklusjon ble delt av Emmay Entertainment på Instagram. «Og det er allerede over! Det ser ut som vi nettopp har begynt å filme #MrsChatterjeeVsNorway. Vi gleder oss til filmen kommer på kino nå!» innlegget lest.

+

Regissert av Ashima Chibber, er Mrs Chatterjee Vs Norway produsert av Monisha Advani, Madhu Bhojwani og Emmay Entertainment og Nikkhil Advanis Zee Studios. Filmen er basert på en virkelig hendelse som rystet barn og menneskerettigheter internasjonalt, sier produsentene i en pressemelding.

Rani sa at det var en «søt tilfeldighet» at hun avsluttet filmingen av Mrs Chatterjee vs Norge 18. oktober, samme dag som hennes første hindifilm Raja Ki Aayegi Baraat ble utgitt i 1997. «Ms. Chatterjee vs Norge er en inspirerende historie om en mor Jeg kjempet mot et land for barna hennes, og jeg gikk gjennom en berg-og-dal-bane av følelser ved å lage denne filmen,» sa hun.

«Jeg hadde en flott tid å filme med produsentene mine Monisha Advani, Madhu Bhojwani, Nikkhil Advani, Zee Studios og regissør Ashima Chibber, og håper denne filmen gir gjenklang hos alle som ønsker å se en underholder med et strålende konsept i forgrunnen. «sa skuespilleren. i en uttalelse.

Les også | Kajol kommer tilbake til Durga Puja pandal med Rani Mukerji, der er også Sumona Chakravarti. Se på bildene

Postproduksjonsarbeidet med filmen er i gang og Mrs Chatterjee Vs Norways slippdato vil snart bli annonsert, sa produsentene også.

Ranis siste storskjermutgivelse var Mardaani 2 fra 2019. Vi vil også se henne i Yash Raj Films» Bunty aur Babli 2, på kino 19. november.

Lukk historien

Related Videos

Leave a Comment