Home » Oslo Metropolitan University i Norge vil etablere Trimble Technology Lab for sivilingeniør og energiteknologi

Oslo Metropolitan University i Norge vil etablere Trimble Technology Lab for sivilingeniør og energiteknologi

by Russell Crowe

Trimble er bred Sammenhengende konstruksjon Porteføljen gjør det mulig for alle fagfolk gjennom hele prosjektets livssyklus å akselerere prosjektprosesser, forbedre produktivitet, kvalitet, åpenhet, sikkerhet og bærekraft, samtidig som avfall reduseres.

Trimble Technology Lab vil gi studenter ved OsloMet Institutt for sivilingeniør og energiteknologi praktisk erfaring med Trimble-løsninger. Anvendelsene til disse løsningene spenner fra bygningsinformasjonsmodellering og blandet virkelighet til infrastrukturplanlegging og konstruksjon. Partnerskapet med Trimble gjør at OsloMet i større grad kan integrere de teknologiske verktøyene som raskt forvandler måten bygninger og bomiljøer utformes og konstrueres i sine læreplaner.

«I dag er digital kompetanse av stor betydning for studentene våre. Ved å etablere Trimble Lab vil studentene våre få tilgang til banebrytende teknologier og produkter innen engineering og konstruksjon. Vi tror dette vil akselerere adopsjon og bruk. integrering av digitale verktøy i læreplanene våre, sa han Jian Dai, førsteamanuensis og leder for sivilingeniørstudier. «Laboratoriet vil ikke bare være til nytte for studentene våre i å oppnå bedre læringsutbytte, men det vil også utstyre dem med ekspertise for å drive endring og fornyelse i bransjen i deres fremtidige karrierer. I tillegg er laboratoriet også en verdifull ressurs for å støtte dem. . utvikling av vårt nye program for smart mobilitet og byanalyse og spesialisering innen infrastrukturteknikk.»

«Norge OsloMet er et enestående nytt tilskudd til vårt nettverk av laboratorier rundt om i verden, og vi ser frem til å spille en betydelig rolle i å gjøre det mulig for studenter og lærere å forbedre sin ingeniør-, konstruksjonsteknologi- og designopplæring med Trimbles avanserte industrielle teknologier.» Allyson McDuffie, direktør for utdanning og oppsøking i Trimble. «Vårt oppdrag for å transformere måten verden fungerer på krever at vi investerer i neste generasjons arbeidsstyrke, som vil bli morgendagens påvirkere og ledere.»

Carl Christian Thodesen, dekan ved Fakultet for teknologi, kunst og design sa: «Oslo Metropolitan University er begeistret for det nye digitale ferdighetslaboratoriet innen ingeniør- og konstruksjon, som er utviklet gjennom et bemerkelsesverdig forhold og samarbeid med Trimble. Dette laboratoriet vil gi studentene våre tilgang til toppmoderne utstyr og programvare, som vil gjøre dem attraktive og konkurransedyktige i den moderne ingeniør- og byggebransjen. Å jobbe med Trimble for å utvikle dette anlegget er et vitnesbyrd om hvordan industri og akademia kan samarbeide for å utvikle ferdigheter og kompetanse for en konkurransedyktig og bærekraftig ingeniørindustri der førsteklasses ferdigheter og holdninger er en forutsetning.»

Laboratoriet vil inkludere et bredt utvalg av Trimbles bransjeledende løsninger som Trimble® SiteVision, robotiserte totalstasjoner og robuste nettbrett. Avanserte programvareløsninger Quadri, Novapoint, Quantm, Tilos, Tekla® Structures, Tekla konstruksjonsdesigner, Tekla Tedds, Trimble Connect og selskapets populære 3D-modelleringsprogramvare, SketchUp Pro og SketchUp Studio.

Av Oslo Metropolitan University

OsloMet er et stort urbant universitet som huser noen av de Norge eldste og mest kjente profesjonsstudier. OsloMets historie, som ble grunnlagt i 1818, strekker seg mer enn to århundrer tilbake med utdanning og forskningsprogrammer innen helse, samfunn, teknologi og undervisning. I løpet av 1990- og 2000-tallet har en rekke høyskoler i Oslo regionen slått sammen til to store høyskoler. I 2011 gikk to institusjoner sammen for å bli Oslo og Høgskolen i Akershus og fikk universitetsstatus i 2018. Siden den gang har OsloMet fortsatt å utdanne fagfolk og drive forskning som bidrar til å løse viktige samfunnsutfordringer. For mer informasjon besøk: www.oslomet.no.

Om Trimble

Trimble forvandler måten verden fungerer på ved å tilby produkter og tjenester som forbinder den fysiske og digitale verdenen. Nøkkelposisjonering, modellering, tilkobling og dataanalyseteknologier gjør det mulig for kundene å forbedre produktivitet, kvalitet, sikkerhet og bærekraft. Fra spesialbygde produkter til livssyklusløsninger for bedrifter, Trimbles programvare, maskinvare og tjenester transformerer bransjer som landbruk, konstruksjon, geospatial og transport. For mer informasjon om Trimble (NASDAQ:TRMB), å besøke: www.trimble.com.

GTRMB

KILDE Trimble

Relaterte linker

http://www.trimble.com

Related Videos

Leave a Comment