Home » NHS Talking Therapies slår seg sammen for å takle de store problemene

NHS Talking Therapies slår seg sammen for å takle de store problemene

by Edvard Munch

Fra rekruttering til helseulikheter, NHS Talking Therapies-tjenester på tvers av Buckinghamshire, Oxfordshire og Berkshire har slått seg sammen for å utvide et klinisk nettverk som takler noen av de største utfordringene disse tjenestene står overfor.

BOB Talking Therapies kliniske nettverk ble opprettet for å samle ressurser og ekspertise og har utviklet en velværestrategi for ansatte, vedtatt nasjonalt.

Tre ytterligere prioriteringer er nå identifisert for nettverket for å utvikle seg i år, takket være finansiering for de neste tolv månedene fra Buckinghamshire, Oxfordshire og Berkshire West (BOB) ICB:

  • Redusere helseulikheter ved øke antallet eldre som starter behandling med NHS-talende terapier
  • Utvikle en bærekraftig hybrid arbeidsmodell for å støtte rekruttering og beholde ansatte
  • Implementere personalets trivselsstrategi som ble utviklet i fjor

Finansieringen ble gitt av BOB ICS for å fortsette en lang historie med innovativt partnerskap og samproduksjon mellom de tre NHS Talking Therapies-tjenestene, støttet av deres aktive pasientfora.

Professor David Clark, NHS Englands Clinical and Informatics Advisor for NHS Talking Therapies, vil fortsette i sin rolle som klinisk rådgiver for nettverket.

Jo Ryder og John Pimm, Clinical Leads for Talking Therapies Services i Oxfordshire og Buckinghamshire, sa:

«Vi er glade for å samarbeide med kolleger på tvers av BOB Talking Therapies for å møte noen av de mest presserende behovene til våre pasient- og personalgrupper.

Publisert: 16. november 2023

Related Videos

Leave a Comment