Home » Møt Furaha Bayibsa, en av våre nye studentambassadører

Møt Furaha Bayibsa, en av våre nye studentambassadører

by Liv Ullmann

Furaha er 28 år gammel, bor i Stockholm og studerer på fysikkstudiet med spesialisering i fysikk. Hun var tidligere film- og TV-skribent og manusforfatter, med opplæring i regi ved New York Film Academy i Los Angeles. Furaha gleder seg til å vise mennesker i alle aldre, etnisk bakgrunn, ulike funksjonsvariasjoner og ulike begrensninger i hverdagen at fysikk og matematikk ikke er så skummelt som du kanskje tror og at her er det et sted – og ressurser tilgjengelig – for alle . i fysikk.

Furaha Bayibsa, hovedfag i fysikk og studentambassadør for fysikk

Familien min består av fire brødre spredt her og der rundt om i verden.

Hva forventer du når du blir Fysikum studentambassadør?

Jeg gleder meg til å vise mennesker i alle aldre, etnisk bakgrunn, ulike funksjonsvariasjoner og ulike begrensninger i hverdagen at fysikk og matematikk ikke er så skummelt som du kanskje tror, ​​og at her er det et sted – og ressurser tilgjengelig – for alle innen fysikk.

hva er dine fremtidige prosjekter?

Jeg skal da fortsette med en mastergrad og deretter med en doktorgrad. Når jeg er ferdig ser jeg meg selv som en professor med spesialisering i fysikk ved et universitet et sted i verden.

Hva er ditt råd til fremtidige studenter?

Ressurser og tilpasninger er tilgjengelige for fysikkstudenter slik at alle studenter kan ta fatt på studiene. Så mitt råd er å våge og be om hjelp, så skal du se at fysikk virkelig er strukturert slik at alle kan gjøre det. I klasserommet vårt har vi småbarnsforeldre som noen ganger tar dem med i timen når livet står i veien. Vi har tegnspråktolker i døveklassene våre. Så hvis fysikk og matematikk er noe du liker, er det et sted for deg her.

Mer informasjon

Bachelorgrad i fysikk, 180 studiepoeng

Related Videos

Leave a Comment