Home » Live fotballnyhetsoppdateringer: Barcelona-reaksjon vs PSG og siste nytt fra hele Europa

by Ashley Olsen

Ilkay Gundogan har stilt spørsmål ved Ronald Araujos beslutningstaking etter Barcelonas eliminering fra Champions League-kvartfinalen tirsdag kveld.

Araujo, 25, ble vist et direkte rødt kort i det 29. minuttet av Barcelonas 4-1 nederlag i andre etappe av PSG for en profesjonell foul på kantspiller Bradley Barcola like utenfor boksen hans.

Den uruguayanske forsvarsspilleren ble deretter utvist av den rumenske dommeren Istvan Kovacs, 17 minutter etter at Raphinha åpnet scoringen på natten og ga Barca en samlet ledelse på 4-2.

Øyeblikket viste seg å være et vendepunkt i uavgjort, med PSG som scoret fire ubesvarte mål – takket være Ousmane Dembele, Vitinha og en brakett fra Kylian Mbappe – for å vinne 6-4 sammenlagt og bestille plass i de fire siste på bekostning av Barça.

På spørsmål om hans reaksjon på hendelsen sa Gundogan – som vant konkurransen med Manchester City forrige sesong – at Araujo burde ha unngått å komme i kontakt med Barcola.

«Hvis han begikk en foul, antar jeg at det er et rødt kort. Jeg har ikke sett reprisen,» sa Gundogan.

«Men i slike avgjørende øyeblikk må du være sikker på å få ballen tilbake, og hvis du ikke kan – igjen, jeg vet ikke om han fikk ballen tilbake eller ikke – må du holde deg på ballen. .

«Jeg vil heller slippe inn målet der eller gi spissen en-mot-en: gi ham muligheten, la keeperen vår redde oss eller til og med slippe inn et mål, for å være bak så tidlig med rødt kort i kampen, dreper det. du.»

Barcelona-trener Xavi fikk rødt kort i andre omgang for å ha blitt utvist til siden av banen.

«Vi var i en veldig god posisjon, ikke bare etter den første etappen, men også etter det første målet vi scoret,» la Gundogan til. «Alt var i våre hender, og vi ga det bare bort.»

PSG vil nå møte Borussia Dortmund – som overvant et 2-1-underskudd i første etappe for å slå Atletico 5-4 sammenlagt – for en plass i finalen på Wembley.