Home » Kronprinsesse Victoria: en søster for Estelle

Kronprinsesse Victoria: en søster for Estelle

by Ashley Olsen

– For meg er det å være mamma den største gaven, begeistrer kronprinsesse Victoria (44). Datteren Estelle (10 år) og sønnen Oscar (6 år) er hans stolthet. Men i sannhet har svensken til og med tre barn! Nei, hun hadde ikke en baby i hemmelighet. Og nei, det tredje barnet er heller ikke skjult. Han bor imidlertid i et annet land.

Prinsesse Ingrid Alexandra av Norge (18) er Victorias kjæreste. Siden Ingrids fødsel har hun vært et viktig ankerfeste for jenta som gudmor. I mellomtiden har nordmannen nesten blitt voksen, og spesielt i det siste, siden moren prinsesse Mette-Marit (48) ikke har det så bra, er Victoria alltid der for henne. Ingrid ringer ham når hun trenger råd. Selv Mette bekrefter dette: «Jeg er spesielt heldig som kjenner en person som Victoria, som Ingrid alltid kan henvende seg til. Vi er rett og slett veldig takknemlige!« begeistret hun under sitt siste besøk i Sverige.

Og videre: «Kronprinsesse Victoria er en fantastisk kvinne som jeg setter veldig, veldig høyt og som jeg er veldig heldig som har et så nært og varmt forhold til.» Ingen spor av sjalusi når datteren hennes henvender seg til en annen kvinne for å få morsråd. Det svenske og norske kongehuset kommer fantastisk godt overens, som en stor familie. For Estelle er Ingrid som en storesøster. Jentene ringer ofte til hverandre og tekster hverandre enda oftere på mobilen. Begge er arvinger til tronen og vet at de en dag vil regjere som dronninger. Men inntil da nyter de ungdommen og har det mye moro sammen – som ekte søstre.

Prinsesse Victoria: Trenger Daniel en ny nyre?

Vil du vite mer?
Denne artikkelen og andre spennende artikler er tilgjengelig i ,Ny stilling«. Nå på standen!

© Neue Post, Bauer Media Group

Related Videos

Leave a Comment