Home » Kristne i Sverige inviteres til å faste for Kristi legeme på søndag

Kristne i Sverige inviteres til å faste for Kristi legeme på søndag

by Liv Ullmann

Kristne inviteres til å be for Kristi legeme i Sverige på søndag. I forbindelse med bededagen fremheves faste som en måte å ydmyke seg for Gud.

– Det er veldig emosjonelt, sier Johnny Foglander, innkaller for bønnenettverkene Sammen for Sverige, i Världen idag.

Nyheter

· Publisert kl. 16.00 23. september 2023

Som Världen rapporterte i dag i forrige uke, inviterer Bønnenettverket Sammen for Sverige kristne over hele landet til å sette av søndag 24. september til bønn og faste.

– Dette er et kall til hele Kristi legeme, sier Johnny Foglander.

Initiativet til å be – og denne søndagens fastedag kom i august, i forbindelse med en bønnelederretreat på Gärdebygården i Rättvik. Dette var etter å ha opplevd en tale fra Gud som sa: «Festen er over, det er på tide å faste.»

– Vi vil understreke at faste også er en måte å ydmyke seg for Gud.Jeg gir opp noe for å bøye meg. Det er aspektet ved fasten vi ønsker å trekke frem spesielt for denne dagen, sier Johnny Foglander.

Han påpeker at dette budskapet om faste også stemmer godt overens med den årlige jødiske dagen for omvendelse og faste, Yom Kippur. Søndag kveld mellom 20.00 og 21.00 inviteres du til digitalt bønnemøte, via Teams.

– Yom Kippur begynner søndag kveld, når vi samles til vårt digitale bønnemøte. Det er veldig spennende, sier Foglander.

Folk overalt i landet blir de som deltar i søndagsbønnen bedt om å be om tilgivelse og gjenopprettelse av Kristi legeme i Sveriges land. Å be om uklart lederskap, som skaper forvirring og angst, og å be mot splittelse, som hindrer Guds rikes sak, er andre bønneemner som fremheves som presserende.

– Det er mange problemer i samfunnet vårt i dag. Hvis vi kristne ønsker å kunne bidra, bør vi ta tak i våre problemer innad i menighetene. Vi har derfor valgt å fremheve denne forbønn som en forbønn for Kristi legeme og for gjenopprettelse, som begynner med en selv, sier Johnny Foglander.

Bruk denne linken for å koble til den digitale bønnesamlingen via søndag kveld Teams internetttjeneste.

Vi ønsker å understreke at faste også er en måte å ydmyke seg for Gud.

Johnny Foglander

Tips til søndagsfasten

Det foreslås at de som ønsker å delta reserverer minst 30 minutter konsentrert bønn ved tre anledninger i løpet av dagen.

På kvelden er det mulighet for å delta sammen i bønn via internett (lenke til det digitale bønnemøtet finner du i nettversjonen av denne artikkelen).

Dagens kall gjelder spesielt bønn for Kristi legeme, at vi som Guds menighet søker Herren i personlig omvendelse og bønn.

Mer spesifikke bønneemner for fastetiden finner du i Nyhetsbønnen her på neste side.

Kilde: Swedish Prayer Network Facebook-side

Related Videos

Leave a Comment