Home » Kara Killmer vil være ute etter sesong 12

Kara Killmer vil være ute etter sesong 12

by Liv Ullmann

Brettseys andre halvdel forlater Windy City.

Den kommende 12. sesongen av «Chicago Fire» blir den siste for Kara Killmer, som spiller Sylvie Brett. Selv om Killmer vil være tilstede i første del av sesongen, er det ennå ikke bestemt hvor mange episoder han vil dukke opp i.

Killmer ble med i NBC-prosedyren i den tredje sesongen i 2014 og dukket opp i 193 episoder. Han hadde også tilbakevendende roller på spinoffene «Chicago Med» og «Chicago PD.» Alle tre showene er produsert av Wolf Entertainment og Universal Television, en avdeling av Universal Studio Group.

I løpet av dramaets tiende sesong forlot Jesse Spencer, som spilte Bretts kjæreste Matt Casey, showet. I sesong 11, mens Taylor Kinney gikk av på grunn av en personlig sak, gjorde Spencer en rekke opptredener. I de siste øyeblikkene av sesongfinalen fridde Casey – som bor i Oregon – til Brett.

Midt i Hollywoods dobbeltstreik ble sesong 12 selvfølgelig forsinket. Forfatterrommet åpnet igjen 4. oktober, og produksjonen på «Chicago Fire» forventes å starte uken etter Thanksgiving.

SOM Variasjon Tidligere rapportert, Kinney kommer tilbake i løpet av sesong 12 etter å ha gått glipp av de siste åtte episodene av sesong 11. Bak kulissene vil Andrea Newman, som tidligere drev forfatterrommet sammen med seriens medskaper Derek Haas, fungere som solo showrunner.

Andre steder i One Chicago-verdenen vil Tracy Spiridakos, som spiller Hailey Upton, forlate «Chicago PD» etter den kommende 11. sesongen, og følge i sin ektemanns fotspor på skjermen. Jesse Lee Soffer, som spilte Uptons ektemann Jay Halstead, gikk ut i sesong 10. Det er foreløpig ikke avslørt hvor mange episoder han vil dukke opp i.

Related Videos

Leave a Comment