Home » Ny teknologi forvandler lidenskap til profitt

Ny teknologi forvandler lidenskap til profitt

by Edvard Munch

Kurt Ploenges har hatt en mangfoldig karriere, og startet som countrymusikksanger, ble deretter en profesjonell bryter og til slutt jobbet som butikkassistent.

En konstant for Kurt er hans kjærlighet til kunst og skulptur. Han startet som hobbyist, skulpturerte science fiction- og fantasymodeller og gikk gradvis over til digital modellering med bruken av 3D-printere.

Kurt beskriver seg selv som «Simply an old school sculptor going digital.»

Ved å bruke Blender, en gratis 3D-modelleringsprogramvare, delte Kurt sine kreasjoner på Cults, en digital markedsplass for 3D-utskrift og design. Han fikk oppmuntrende tilbakemeldinger fra samfunnet, noe som inspirerte ham til å begynne å selge designene sine.

Han hadde aldri forestilt seg at hobbyen hans kunne bli en suksessrik bedrift. Det var helt til han meldte seg på IntoJobs (en del av IntoWork Group) hjelpeprogram for selvstendig næringsvirksomhet, levert av Mas National.

Gjennom Self-Employment Assistance Program ble Kurt koblet til Business Navigator Steve Chappel, som ga veiledning og hjelp til å transformere nettbutikken sin TaterBeard Creations til en lønnsom virksomhet.

Steve hjalp til med papirarbeid, planlegging og råd om hvordan han skulle markedsføre og selge 3D-modellene sine og hjalp Kurt med å melde seg på et Certificate III in Business and Entrepreneurship. Kurt sa at det var denne støtten som gjorde lidenskapen hans til en bærekraftig virksomhet: «De spilte en avgjørende rolle i å støtte meg i de tidlige stadiene av virksomheten min. De ga meg veiledning og ressurser som hjalp meg med å takle utfordringene som var involvert da jeg startet en virksomhet. virksomhet».

TaterBeard Creations begynte å trives da han bygde et fellesskap av tilhengere, designene hans fikk popularitet og nådde til og med toppen av de mest populære merkene.

/Offentlig kommunikasjon. Dette materialet fra kildeorganisasjonen/forfatterne kan være tidsriktig og redigert for klarhet, stil og lengde. Mirage.News tar ikke institusjonelle posisjoner eller sider, og alle meninger, posisjoner og konklusjoner som uttrykkes her er utelukkende forfatterens(e).

Related Videos

Leave a Comment