Home » «Jeg håper hun kommer seg på bena igjen snart» – Schlager.de

«Jeg håper hun kommer seg på bena igjen snart» – Schlager.de

by Edvard Munch

I et intervju med «BILD» fortalte kronprins Haakon om helsetilstanden til sin kone, prinsesse Mette-Marit. Siden midten av september har hun lidd av kronisk lungesykdom som begrenser hennes daglige aktiviteter. Selv om hun har gode dager og dårlige dager, må hun fortsatt ta vare på helsen…

Sykdommen rammer Mette-Marit alvorlig, ifølge Haakon.BILDE«. Men hun prøver å gjøre så mye som mulig. På grunn av helsen hennes var hun imidlertid ikke i stand til å delta på 50-årsjubileet for tronen til den svenske kong Carl XVI. Gustave deltar. Hun var heller ikke i stand til å følge mannen sin på den nåværende turneen til Norge. Kronprins Haakon forklarer:

Hun må passe på å ikke belaste helsen for mye.Kronprins Haakon av Norge på BILD

Til tross for sykdommen ønsker kronprinsesse Mette-Marit å fortsette å være aktiv. En tur til Tyskland er planlagt i november, hvor hun skal besøke Hamburg, München og Berlin. Hun vil imidlertid bare bli med dem i Berlin for ikke å sette helsen hennes i fare. Prins Haakon understreker viktigheten av Mette-Marits helse og sier: «Jeg håper hun kommer seg på beina snart». Haakon og Mette-Marit har vært gift siden 2001 og har to barn sammen. Prinsesse Ingrid Alexandra, født i 2004, og Prins Sverre Magnus, født i 2005. Mette-Marit tok med seg sønnen Marius Borg Høiby til bryllupet fra et tidligere forhold. Vi har visst siden oktober 2018 at Mette-Marit lider av lungefibrose. Prinsesse Mette-Marits helse er en betydelig bekymring for den norske kongefamilien. Neste tur til Tyskland vil være et nytt skritt for å holde et øye med helsen din og ikke overvelde den.

Märtha Louise fra Norge: Bryllup med kjæresten Durek Verrett avlyst!

Kongelig bekymring

Mette-Marit fra Norge: sønnen hennes ble forelsket i en naken danser

Related Videos

Leave a Comment