Home » Guvernør Josh Green, MD | DBEDT PRESSEMELDING: DBEDT OPPFORDRER HAWAII SMÅBEDRIFTER TIL Å FULLFØRE FEDs årlige kredittundersøkelse

Guvernør Josh Green, MD | DBEDT PRESSEMELDING: DBEDT OPPFORDRER HAWAII SMÅBEDRIFTER TIL Å FULLFØRE FEDs årlige kredittundersøkelse

by Siv Jensen

DBEDT PRESSEMELDING: DBEDT OPPFORDRER HAWAII SMÅBEDRIFTER TIL Å FULLFØRE FEDs årlige kredittundersøkelse

Publisert 14. november 2023 i Siste avdelingsnyheter, Newsroom

AVDELING FOR NÆRINGSLIV, ØKONOMISK UTVIKLING OG TURISME

VIRKSOMHETSUTVIKLING OG STØTTEDIVISJON

JOSH GREEN, MD
GUVERNØR

JAMES KUNANE TOKIOKA

REGISSØR

DENNIS T. LING
ADMINISTRATOR

FOR UMIDDELBAR LØSLATELSE

14. november 2023

DBEDT OPPFORDRER SMÅBEDRIFTER I HAWAII til å fullføre FEDs årlige kredittundersøkelse

HONOLULU Små bedrifter er avgjørende for den amerikanske økonomien. Men data om små bedrifter er begrenset, spesielt om hvordan og hvorfor små bedrifter søker finansiering. Gjennom den årlige Small Business Credit Survey (SBCS), Federal Reserve Banks fanger unike data om små bedrifter. Fed er apolitisk, uavhengig og desentralisert, noe som setter den i en unik posisjon til å samle inn, analysere og distribuere disse dataene.

Undersøkelsen tar 10 til 12 minutter å fullføre og er åpen for profittbedrifter med færre enn 500 ansatte. Svarene er konfidensielle og småbedriftseiere er ikke pålagt å oppgi noen personlig informasjon. Undersøkelsen avsluttes torsdag 30. november kl. 15.00 Hawaii-tid.

«Vi ønsker at ledere og eiere av små bedrifter skal dele sine nylige erfaringer og oppfatninger, inkludert hvordan de vurderer den økonomiske tilstanden til virksomhetene sine hvis de har bedt om lån eller andre kredittlinjer det siste året eller hvis de har lidd tap på grunn av branner, » han sa Dennis Ling, administrator for forretningsutviklings- og støtteavdelingen ved avdelingen for næringsliv, økonomisk utvikling og turisme. «Ved å følge undersøkelsen hjelper gründere og bedriftsledere med å gi data som direkte informerer Fed, føderale myndigheter, tjenesteleverandører, beslutningstakere og andre, til fordel for deres virksomheter og andre som deres.»

Undersøkelsen er åpen for bedrifter som er i drift, de som nylig er stengt og de som skal starte opp. Alle svar er konfidensielle. Fyll ut undersøkelsen på følgende lenke: https://fedsmallbiz.org/3qR28Rh.

Om Institutt for næringsliv, økonomisk utvikling og turisme (DBEDT)

DBEDT er Hawaiis ressurssenter for økonomiske og statistiske data, forretningsutviklingsmuligheter, energi- og bevaringsinformasjon og utenrikshandelsfordeler. DBEDTs oppgave er å bygge en hawaiisk økonomi som omfavner innovasjon og er globalt konkurransedyktig, dynamisk og produktiv, og gir muligheter for alle Hawaiis innbyggere. Gjennom sine tilknyttede byråer fremmer avdelingen planlagt samfunnsutvikling, skaper rimelige arbeidskraftboliger i høykvalitets bomiljøer og fremmer vekst i innovasjonsjobber.

Om Business Development and Support Division (BDSD)
DBEDTs Business Development and Support Division fremmer industriutvikling og økonomisk diversifisering ved å støtte eksisterende og fremvoksende industrier på Hawaii og tiltrekke nye investeringer og virksomheter til staten. Finn ut mer om:
https://invest.hawaii.gov/.

# # #

Mediekontakter:

Laci Goshi

Institutt for næringsliv, økonomisk utvikling og reiseliv
808-518-5480

[email protected]

Marco Richie

Corporate Support Branch Manager

Divisjon forretningsutvikling og støtte
Institutt for næringsliv, økonomisk utvikling og reiseliv

[email protected]

Related Videos

Leave a Comment