Home » Indian Sports LIVE: Nyheter, oppdateringer, resultater og resultater fra onsdag 15. november

Indian Sports LIVE: Nyheter, oppdateringer, resultater og resultater fra onsdag 15. november

by Roald Amundsen

ESPN-ansatte15. november 2023, 02:302 minutters lesing

H. S. Prannoy.Shi Tang/Getty Images

Velkommen til ESPN Indias daglige liveblogg for indisk sport – din one-stop shop for alt som har med indisk sport å gjøre. Bloggen er live hele dagen og oppdateres ofte, så sjekk tilbake med F5-ene dine for å oppdatere siden.

Å spore indisk sport kan være vanskelig, men vi er her for å gjøre det enkelt. Følg denne plassen hver dag.


Hva er i vente i dag?

Det er ganske stille. Bortsett fra DE ICC Cricket World Cup kamp. Vi trenger ikke å minne deg på at India møter New Zealand i VM-semifinalen på Wankhede i Mumbai i dag, med mindre du har levd under en stein. Som, gitt Mumbais eiendomssituasjon, er en tydelig mulighet.

Uansett kan du følge livedekningen av kampen, som starter klokken 14 IST, Her. Vi har også ODI World Cup oppsummering for en rask oppsummering av turneringen totalt sett, Her. For de som følger kampen på TV-skjermer, hold øye med Manchester United-legenden David Beckham som forventes å delta på kampen.

Bortsett fra cricket, er indiske idrettsutøvere også i aksjon på Japan Masters 500. Lakshya Sen begynner turneringen sin med en tøff uavgjort mot tredjeseedet Kodai Naraoka fra Japan – med Lakshya bak 2-3 i sin head-to-head-kamp. HS Prannoy starter mot Hong Kongs Lee Cheuk Yiu (2-2 head-to-head), mens Priyanshu Rajawat møter nr. 21 Lin Chun-Yi fra kinesisk Taipei. Dette er noen tøffe kamper for Indias badmintonstjerner – og vi kan godt avslutte dagen med indisk interesse for at turneringen ender i selve første runde. Au.

Det er squash å se frem til også, med Saurav Ghosal og Ramit Tandon i aksjon på Vitagen Singapore Squash Open. Ghosal møter verdens nummer 1. 3 Mostafa Asal fra Egypt, som håper å vinne sin plass i kvartfinalen, det samme gjør Tandon, som møter tidligere verdensnr. 1 Diego Elias fra Peru.

Vi vil også ta en titt fremover til Indias avgjørende FIFA VM-kvalifiseringskamp mot Kuwait, som finner sted på onsdag. Med skader på startelleveren, har trener Igor Stimac jobben løst for ham.


Hva skjedde i går?

Du kan få tilgang til den detaljerte versjonen av gårsdagens hendelser Her. Men her er notatene på klippen:

  • Satwiksairaj Rankireddy – Chirag Shetty ble overraskende eliminert fra Japan Masters i første runde.

  • Neeraj Chopra er kåret blant de fem nominerte til IAAF World Athlete of the Year-prisen.

  • UWW har annonsert eliminering av gullmedaljekamper ved kontinental- og verdenskvalifiseringen til Paris-OL, hvor de vinnende semifinalistene automatisk tjener kvoter.

Related Videos

Leave a Comment