Home » Fotball Bundesliga lørdag: seks kamper

Fotball Bundesliga lørdag: seks kamper

by Russell Crowe

Vil Nagelsmann-representant Dino Toppmöller være i stand til å reparere Bayerns DFB Cup-hendelse i Bundesliga? Trenerkollegaen Florian Kohfeldt kommer tilbake med ny klubb.

Dino Toppmöller skal også representere Bayern-manager Julian Nagelsmann mot Union Berlin. Foto: Marius Becker / dpa (Bilde: dpa)
(Foto: Marius Becker / dpa)

Berlin – En trener som har kommet tilbake og vil være i Bayerns søkelys for siste gang. To spissspillere og to veteraner: seks hoder å holde øye med i den 10. kampdagen i Bundesliga.

Dino Toppmöller: Bayern Münchens assisterende manager vil gjøre alt som står i hans makt for å sikre at sjefens kjøkken ikke blir høyt igjen. «Jeg ropte mye på onsdag. Men ingenting fløy inn på kjøkkenet mitt, ”rapporterte Julian Nagelsmann tidligere om humøret sitt i den historiske 0:5 DFB Cup-fiaskoen på Borussia Mönchengladbach. På grunn av sin koronainfeksjon er Monaco-manageren også fraværende i 1-kampen. FC Union Berlin. «Slike resultater bør være unike,» spurte Nagelsmann. Toppmöller må nå presse laget igjen fra sidelinjen, alltid i kommunikasjon med sjefen sin.

Fabian Klos: Enten det er start elleve eller innbytter, Fabian Klos er viktig for Arminia Bielefeld i alle roller. Som en leder, en fighter og som en som kan inspirere publikum. I cupkampen i Mainz reddet han laget sitt som et wild card med mål om å gjøre 2-2 i alle fall i tillegg. Treneren hans Frank Kramer anser ham også som spesielt viktig i denne rollen. «Fabian er alltid en vi har i tankene for startelleveren. Men du så også i Mainz: da den kom, var det en virkelig styrke. Fordi han var kul! ”Så han vil definitivt spille igjen i ligakampen mot 1. FSV Mainz 05 – fra begynnelsen eller til slutten.

Florian Kohfeldt: Florian Kohfeldt returnerer til Bundesliga. Etter at han ble løslatt i mai fra nedrykkede Werder Bremen, feirer han returen til Bundesliga med VfL Wolfsburg på Bayer Leverkusen, bare to dager etter sin første treningsøkt. Ifølge egen beretning hadde 39-åringen mange ansikt-til-ansikt-samtaler med VfL-fagfolk på kort tid. Fordi Niedersachsen ventet på åtte konkurransekamper og led fire strake ligatap under forgjengeren Mark van Bommel. Derfor kalles Kohfeldt også som psykolog. Den nye VfL-treneren har imidlertid ikke mye tid. RB Salzburg ser allerede frem til Champions League på tirsdag.

Donyell Malen: Haaland fortsatt skadet, Moukoko trolig tilbake i troppen og Malen blant eierne? Borussia Dortmund-innbytteren kan komme tilbake til troppen til den norske spissen etter en mage-tarminfeksjon mot 1. FC Köln. «Donny trente individuelt på torsdag,» sa BVB-manager Marco Rose. Nå må du se om det fungerer. Nederlenderen er der, «hvis han klarer å trene godt». Landslagsspilleren venter imidlertid fortsatt på sitt første Bundesliga-mål, 22-åringen har kun scoret én gang for BVB i Champions League.

Christian Gunter: Christian Günter har lenge vært Bundesliga-rekordholder for SC Freiburg. Nå møter backen og Breisgauer klubben som det hele begynte for ham, for å si det sånn. 8. desember 2012 debuterte 28-åringen i Bundesliga for sportsklubben i Freiburgs 1-0-seier over Fürth. I mellomtiden har han lenge vært en integrert del av startoppstillingen til trener Christian Streichs lag. I de siste 88 dagene av Bundesliga har han alltid vært innehaver av SC.

André Silva: For André Silva kan kampen mot Eintracht Frankfurt bli en nøkkelkamp. Etter at den 25 år gamle portugiseren flyttet fra Frankfurt til Leipzig i starten av sesongen, hadde angriperen tidligere blitt rammet av sakserne: Etter 28 mål i forrige sesong for Hessen har han bare scoret to mål så langt. RB-trener Jesse Marsch ga mot: «André er veldig motivert og kommer til å bli veldig viktig for denne kampen.»

© dpa-infocom, dpa: 211029-99-791281 / 4

Related Videos

Leave a Comment