Home » EQS-News: utvider OGSÅ samarbeidet med Dell Technologies

EQS-News: utvider OGSÅ samarbeidet med Dell Technologies

by Russell Crowe

EQS Group-News: OGSÅ Holding AG / Schlagwort (e): Utvidelse

OGSÅ utvider samarbeidet med Dell Technologies

Emmen, Sveits, 2. november 2021
PRESSEMELDING

OGSÅ utvider samarbeidet med Dell Technologies

Som en av verdens ledende leverandører av profesjonelle IT-løsninger og tjenester, støtter Dell Technologies kunder i alle størrelser i deres digitale transformasjon. Basert på de utmerkede resultatene av samarbeidet i Øst-Europa, bestemte selskapene seg for å utvide samarbeidet til sterke markeder i Tyskland, Danmark, Finland, Norge og Sverige. Samarbeidet omfatter klient- og serverløsninger.

Med samarbeidet utvider teknologileverandøren sitt sortiment til viktige produktkategorier. Gustavo Möller-Hergt, administrerende direktør i ALSO Holding AG (SIX: ALSN) understreker: «Den fortsatte utvidelsen av vårt økosystem gjennom attraktive leverandører og tilbud til våre kunder er en garanti for at vi vil fortsette vår lønnsomme vekstbane.»

Kontakt OGSÅ Holding AG:
Beate Flamm
Senior Vice President Communication
E-post: beate.flamm@also.com

ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen / Sveits) er en ledende teknologileverandør for IKT-industrien, for tiden aktiv i 27 europeiske land og i totalt 93 land rundt om i verden via PaaS-partnere. ALSO-økosystemet tilbyr omtrent 110 000 forhandlere av maskinvare, programvare og IT-tjenester fra over 700 leverandører i over 1 340 produktkategorier. Når det gjelder den sirkulære økonomien, tilbyr selskapet alle tjenester fra forsyning til reprosessering fra en enkelt kilde. Virksomheten omfatter områdene forsyning, løsninger og service. Leveransen inkluderer transaksjonsspekteret av maskinvare og programvare. Solutions støtter kunder i utvikling av skreddersydde IT-løsninger. Skyabonnementstilbud og plattformer for cybersikkerhet, virtualisering og kunstig intelligens er kjernen i tjenesteområdet. Hovedaksjonær er Droege Group, Düsseldorf, Tyskland. Mer informasjon på: https://also.com.

Den tørre gruppen
de Tørr gruppe (Grunnet i 1988) er et uavhengig, heleid familieeid investerings- og konsulentfirma. Selskapet fungerer som spesialist på skreddersydde transformasjonsprogrammer med mål om å øke verdien av selskapet. Droege-gruppen kombinerer sin familiebedriftsstruktur og kapitalstyrke til en familie-equity-forretningsmodell. Konsernet investerer aksjer i «spesielle muligheter» med fokus på mellomstore selskaper og spin-offs, samt strategisk i kjøps- og byggetransaksjoner. Med retningsgivende prinsipp «Implementering – etter kunstens regler» er konsernet en av pionerene innen implementeringsrettet forretningsutvikling. Bedriftsplattformene til Droege Group er orientert mot langsiktige megatrender. Entusiasmen for kvalitet, innovasjon og hurtighet bestemmer utviklingen av selskapet. Droege-gruppen har dermed vellykket posisjonert seg i det nasjonale og internasjonale markedet og er operativt aktiv i 30 land med sine bedriftsplattformer. Mer informasjon på: https://droege-group.com.

Related Videos

Leave a Comment