Home » Emirates lanserer interline-avtale med Condor

Emirates lanserer interline-avtale med Condor

by Siv Jensen

Emirates og det tyske flyselskapet Condor har aktivert sin gjensidige interline-avtale, som vil inkludere tilkobling for kunder på 70 ruter som opereres av begge flyselskapene gjennom en enkeltbillettpris.

Emirates-passasjerer vil ha tilgang til Condor-flyvninger til europeiske og karibiske destinasjoner, inkludert Malaga, Ibiza, Cancun og Havana. Avtalen omfatter 24 Condor-ruter fra Frankfurt, 12 via Düsseldorf, ni fra Hamburg og 12 via München.

Condor-passasjerer vil ha tilgang til Emirates-opererte flyvninger mellom Frankfurt og Dubai, samt til 12 destinasjoner i Asia, Australasia, Afrika og Midtøsten.

De to flyselskapene har også signert en avtale om hyppig flyer-program som lar Emirates Skywards-medlemmer tjene og løse inn miles på alle Condor-opererte flyvninger.

Christian Lesjak, Commercial Director, Sales and Customer Service hos Condor, sa: «Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og utvide tilbudet for våre gjester.

«Den trinnvise introduksjonen av den mest moderne Airbus A330neo tar produktopplevelsen til et nytt nivå. Med partnerskapet med Emirates åpner vi dørene for passasjerene våre til et omfattende nettverk i Midtøsten og Asia.»

Condor, som tidligere var en del av den mislykkede Thomas Cook Group, har vært majoritetseid av investeringsselskapet Attestor siden 2021.

Related Videos

Leave a Comment