Home » Dwayne Johnson sier at han ble kontaktet av «politiske partier» for å stille som president Ents & Arts News

Dwayne Johnson sier at han ble kontaktet av «politiske partier» for å stille som president Ents & Arts News

by Russell Crowe

En tidligere meningsmåling antydet at omtrent halvparten av amerikanerne ville støtte kampanjen hans hvis han valgte å stille som president – og han har lurt på helt siden om han kunne tenke seg å stille til toppjobben.


Torsdag 16. november 2023 kl. 19.20, Storbritannia

Dwayne «The Rock» Johnson har nok en gang svart på oppfordringer som ber ham om å stille som president i USA, og avslørte at han ble oppsøkt «ut av det blå» av politiske partier.

En av de mest gjenkjennelige og best betalte skuespillerne i Hollywood, Johnson sa tidligere at han seriøst ville vurdere å stille for Det hvite hus etter en meningsmåling antydet at 46 % av amerikanerne ville støtte kampanjen hans.

Han har tidligere avslørt at han var interessert i stillingen i intervjuer i 2021 og i 2017.

Johnson besøkte Capitol Hill onsdag for å ta opp spørsmål om militær rekruttering. Han møtte senatorer og US Capitol Police.

Det amerikanske hovedstadspolitiet tvitret: «Vi snakket med en potensiell nyrekrutt i dag … og vi tror han vil bestå den fysiske formprøven.»

Tidligere denne uken fortalte Johnson Trevor Noahs Spotify-podcast, What Now? denne undersøkelsen førte til at «partene» tok kontakt med ham for å spørre om han var interessert i å stille ved utgangen av 2022.

«Det var en interessant avstemning som fant sted, og jeg ble virkelig rørt av den,» sa han.

«Jeg ble virkelig imponert og jeg ble virkelig beæret. Jeg skal dele dette lille øyeblikket med dere: på slutten av 2022 fikk jeg besøk fra partiene som spurte meg om jeg skulle stille, og om jeg kunne stille .»

Johnson dukket også opp på The Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen og sa: «Det er sprøtt, det er vilt. Dette presidentløpet har vært i eteren i to år, og det slutter ikke å være surrealistisk.»

Han la til at «i fremtiden helt sikkert» ville han vurdere å stille som president, men foreløpig er han en «stolt datterfar» – med den yngste av hans tre barn på fem år.

Johnson sa at han allerede vet hvordan det er «å ha en jobb som tar meg bort fra å være pappa,» som for øyeblikket er «det viktigste for meg.»

Stjernen støttet Joe Biden i et videointervju i september 2020 og sa den gang at han var en «politisk uavhengig og sentrist» som hadde stemt på både demokrater og republikanere tidligere.

«En annen statsminister Johnson?

Under et besøk i Storbritannia i 2021 spurte Sky News ham hva han syntes om å stille som statsminister i Storbritannia.

Er du forberedt på å ha en annen statsminister Johnson?» sa han og refererte til den daværende britiske lederen. «Kanskje Rocks statsminister?»

Related Videos

Leave a Comment