Home » Bildetekst Health and Ultromics-partner for å sette oppdagelse og behandling av hjertesykdommer i mange hender

Bildetekst Health and Ultromics-partner for å sette oppdagelse og behandling av hjertesykdommer i mange hender

by Edvard Munch

BRISBANE, California., OXFORD, England og GUILFORD, Connecticut., 9. november 2021 / PRNewswire / – Bildetekst Health and Ultromics, ledere innen bruk av AI for å forbedre hjerte-ultralyddiagnostikk, kunngjorde i dag et strategisk partnerskap for å akselerere oppdagelsen og behandlingen av kardiovaskulær sykdom for flere pasienter i mer tilgjengelige omsorgsmiljøer. Sammen vil selskapene i fellesskap tilby programvareplattformen Caption AI™ sammen med Ultromics» EchoGo® dyp ultralydanalyse, noe som gjør det mulig for flere leverandører å utføre ultralydskanninger og automatisk beregne nøkkeltall for hjertefunksjon, som muliggjør en tidligere og mer presis diagnose av sykdommen. . .

Tilgang til passende hjertehelsetjenester er et globalt problem, som resulterer i utallige dødsfall som kan forebygges. Et begrenset antall spesialister er tilgjengelige for å utføre og analysere hjerteultralyder – en nøkkeldiagnostisk prosedyre for å identifisere utbruddet eller progresjonen av hjertesvikt, klaffesykdom og koronararteriesykdom. I følge a nylig studie46 % av pasientene i USA som ble diagnostisert med hjertesvikt i akuttomsorgsmiljøer, hadde potensielle symptomer under besøk til primærhelseklinikken de siste seks månedene. Disse problemene var også mer vanlige hos svarte kvinner og pasienter. I mellomtiden, i Storbritannia, kunngjorde National Health Service at de mottar 5,9 milliarder pund for å fjerne behandlingsetterslep og forbedre diagnostiske tjenester, noe som gjenspeiler det alvorlige behovet som er forsterket av nylige globale hendelser.

Plattformer har allerede begynt å endre dette landskapet. Caption Guidance ™, som mottok den revolusjonerende enhetsbetegnelsen fra FDA, er den ledende AI-innsamlings- og veiledningsprogramvaren for hjerteultralyd. Ultromics» EchoGo® har lettet byrden på eksperter betydelig ved å tilby automatisert analyse av venstre ventrikkelvolumet, ejeksjonsfraksjon, hjertetrykk og diagnostisk hjelpemiddel for hjertesvikt og koronararteriesykdom, som lar brukere spare betydelig tid og, viktigst av alt, forbedre resultater ved å redusere variasjonen mellom operatører og utstyr. Nå, ved å koble disse plattformene sammen, kan bilder innhentet ved hjelp av Caption AI analyseres gjennom Ultromics sin EchoGo®-plattform, og gir avanserte diagnostiske funksjoner som var begrenset til spesialister og utvider deres omfang, tilgang til flere leger og pasienter flere steder. I løpet av det nye året forventes disse integrerte funksjonene å være tilgjengelige på Butterfly iQ +-plattformen, som en del av Butterfly Network, Inc. (NYSE: BFLY) og det strategiske partnerskapet til Caption Health.

«Mer effektiv og robust pasientbehandling er en nødvendighet for at helsevesenet virkelig skal forbedre seg. Dette betyr å styrke hele omsorgsteamet og gjøre diagnose til en sentral del av mer tilgjengelig omsorg for pasienter, «sa Steve cashman, president og administrerende direktør i Caption Health. «Med kombinasjonen av Ultromics» forbedrede analyser og legendarisk AI, vil leverandører kunne ta bilder raskere og få mest mulig ut av dem, og maksimere fordelene for pasientene. Sammen vil vi bidra til å fremskynde oppdagelsen og diagnostiseringen av hjertesykdom. sykdom hos pasienter – som muliggjør riktig behandling samt mer kostnadseffektiv og rettidig behandling.»

«EchoGo® gir allerede eksperter et omfattende sett med helautomatiserte og avanserte moduler for klinisk analyse og diagnostisk støtte,» sa Ross Upton, grunnlegger og administrerende direktør i Ultromics. «Denne fellesavtalen vil ta plattformen vår utover veggene til bildelaboratoriet, og la nyere, mindre erfarne leverandører utføre diagnostiske ultralyder og oppnå avanserte målinger av hjertefunksjon og diagnostisk støtte, til tidligere og mer tilgjengelig påvisning av hjerte- og karsykdommer. «

«Partnerskapet mellom Caption Health og Ultromics stemmer godt overens med Butterflys ambisjon om å styrke klinikere til å ta enklere, bedre og mer informerte kliniske beslutninger ved å utnytte kraften til AI for å redusere kompleksiteten som tradisjonell ultralyd står overfor,» sa Dr. Todd fruchterman, president og administrerende direktør i Butterfly Network. «De avanserte vurderingsmulighetene demonstrert av Caption, Ultromics og Butterfly vil styrke flere klinikere, ikke bare sonografer. «

Om helsen til undertekstene

Caption Health tilbyr den ledende AI-veiledede ultralydplattformen som kan muliggjøre tidligere sykdomsdeteksjon og overvåking gjennom AI-basert diagnostikk og analyse der det trengs mest – forbrukerklinikker. I 2021 tildelte Centers for Medicare and Medicaid Services Captions AI Guidance™-baserte programvareplattform NTAP-betegnelsen som en anerkjennelse av dens evne til å gjøre det mulig for ikke-ekspertbrukere å ta bilder av diagnostisk kvalitet. Dette kan dramatisk forbedre sykdomsdeteksjon for berørte Medicare-pasienter. . . Caption Healths plattform brukes i store sykehus, klinikker og legeorganisasjoner, og sitert i flere fagfellevurderte tidsskrifter, bl.a. JAMA kardiologi og Journal of the American Society of Echocardiography. For mer informasjon besøk captionhealth.com.

Om Ultromics

Ultromics er en helautomatisert programvare som en tjenesteplattform drevet av AI som gjør det mulig for klinikere å ta raske og nøyaktige avgjørelser når de bruker ultralydbilder for å diagnostisere hjerte- og karsykdommer. Født i Oxford University og i et integrert partnerskap med britiske NHS har Ultromics utviklet den første helautomatiske løsningen for ekkokardiografi (EchoGo® Core, FDA 510 (k), CE-merket) og Global Longitudinal Stress Analysis (GLS). Ultromics leverer analyser til enhver leverandør i løpet av minutter, med null variasjon, uten forstyrrelser i arbeidsflyten, og kan til og med forutsi en pasients risiko for å utvikle koronarsykdom (EchoGo® Pro. 510 (k), CE-merking). Ultromics har inngått samarbeid med ledende forskningsinstitusjoner inkludert Mayo Clinic, NHS og American Society of Echocardiography. For mer informasjon besøk ultromics.com.

Om Butterfly Network

Grunnlagt av Dr. Jonathan rotberg i 2011 skapte Butterfly verdens første enkelt-probe bærbare helkroppsultralydsystem ved å bruke sin patenterte Ultrasound-on-Chip™-halvlederteknologi. Butterflys oppgave er å demokratisere medisinsk bildebehandling og bidra til aspirasjonen for global helserettferdighet, inkludert for 4,7 milliarder mennesker over hele verden uten tilgang til ultralyd. Butterfly baner vei for tidligere oppdagelse og fjernhåndtering av helseproblemer rundt om i verden. Butterfly iQ + kan kjøpes i dag av helsepersonell i forente stater, Australia, Østerrike, Belgia, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Spania, Sverige, Sveits, og Storbritannia. Butterfly iQ + er en reseptbelagt enhet beregnet kun for opplært og kvalifisert helsepersonell.

Mediekontakter:

Helselegende:
[email protected]

Ultromics:
[email protected]

Butterfly Network:
Media
kristtorn vår
[email protected]

Investorer
Agnes Lee
[email protected]
650.677.9138

KILDE Legend Helse

Related Videos

Leave a Comment