Home » BBC Strictly Come Dancings Dianne Buswell deler ny helseoppdatering som far på sykehus

BBC Strictly Come Dancings Dianne Buswell deler ny helseoppdatering som far på sykehus

by Edvard Munch

Strictly Come Dancing-stjernen Dianne Buswell har gitt ut en oppdatering om farens helse etter å ha avslørt at han var på sykehus forrige måned. Den australske profesjonelle danseren, 34, avslørte tidligere at faren Mark var syk etter at seerne la merke til at hun så synlig opprørt ut på showet etter en opptreden med EastEnders dansepartner Bobby Brazier.

Dianne forklarte at hun gikk gjennom en vanskelig tid siden faren hennes ikke hadde det så bra, og delte en video av ham i sykehussengen hans. Men etter gårsdagens direktesending avslørte hun farens søte beskjed.
Dianne og Bobby opptrådte på Ghost Of You by 5 Seconds Of Summer for deres American Smooth i uke 8. Diannes far FaceTimed henne etter å ha sett programmet. Hun delte et skjermbilde av samtalen deres og skrev: «Når pappa ringer for å fortelle deg at det å se Bobby og jeg danse fikk ham til å føle seg umiddelbart bedre.» Hun la til tre rosa hjerter i innlegget på sosiale medier.

Lære mer Strictly Come Dancing-seere sier «det er pinlig» etter å ha sett Bobby Brazier-detaljer

Det ser ut til at faren hans fortsatt er på sykehuset. En bli frisk ballong var synlig i bakgrunnen.

Dianne har tidligere forklart på YouTube-kanalen sin: «Jeg trodde jeg ville være veldig på forhånd og ærlig med dere alle. I forrige uke fikk jeg noen nyheter om farens helse, og jeg vil ikke gå i detalj, men åpenbart har dette påvirket meg. Å være borte fra hjemmet og ikke være i stand til å støtte og hjelpe familien din i tider med nød er ganske vanskelig, så jeg slet litt med det forrige uke.»

Dianne tok til Instagram i morges for å dele hvor hjemlengsel hun har med fansen sin mens hun savner familie og venner i Australia.

Related Videos

Leave a Comment