Home » alle store politiske partier intensiverer valgkampen ved å fullføre nominasjons- og manifestprosesser i staten på valg

alle store politiske partier intensiverer valgkampen ved å fullføre nominasjons- og manifestprosesser i staten på valg

by Russell Crowe


Sist oppdatert: 19. november 2023
,
08:10

Arkivfoto

I Telangana har alle store politiske partier intensivert valgkampen sin med fullføringen av nominasjons- og manifestprosesser i den meningsmålingsbundne staten. Staten skal være vitne til en trekantkamp mellom BJP, BRS og Kongressen, mens det er en mangefasettert kamp noen steder. I mellomtiden krysser toppledere for alle store partier staten for å gjennomføre valgkampen med knappe ti dager igjen til valgkamp.

Rapport fra Akashvan-korrespondent:

I tillegg til å frigi Partimanifestet, drev senior BJP-leder Amit Shah i går kampanje i tre distrikter og fokuserte hovedsakelig på korrupsjon på de høyeste nivåene i BRS-regjeringen, dens såkalte ettergivende politikk og akkumulering av rikdom av familien i sjefen for virksomheten. Unionsminister og BJP-leder Bhagawant Kuba, som drev kampanje i Mahabubnagar, sa at BRS fullstendig hadde ignorert implementeringen av forsikringer gitt til folket under det siste valget. BJP-stjerneforkjemperen Khushbu Sundar følte at befolkningen i Telangana er lei av BRS-partiet og ønsker en forandring. Hun aksjonerte i Hyderabad. Pradesh Kongresspresident Revanth Reddy hevdet at BRS brukte enorme penger i Kamareddy og Gajwel valgkretser i frykt for nederlag. Et døgn etter at Rahul Gandhi hadde kampanje i staten, talte han til et offentlig møte i Rajampet i går kveld. En annen senior kongressleder Uttam Kumar Reddy hevdet at BRS feiltolket uttalelsene hans om bøndenes planer og gjentok at kongressen hadde en bondesentrisk agenda. Topp BRS-ledere, inkludert sjefen K. Chandrasekhar Rao og seniorlederne Harish Rao og Taraka Ramarao, drev kampanje i flere valgkretser i går. De påsto at BJP og kongressen samarbeidet for å beseire BRS. AIMIM-president Asaduddin Owaisi gjennomførte en dør-til-dør-kampanje i Hyderabad. Han påpekte ulempene med kongressmanifestet.


Related Videos

Leave a Comment