Home » Takket være Ronaldo: Portugal utklasser Sveits

Takket være Ronaldo: Portugal utklasser Sveits

by Roald Amundsen

Lisboa (AP) – De tidligere europamesterne vant også i Lisboa takket være støtten til den eksepsjonelle Ronaldo 4-0 (3-0) mot sveitseren. Foran sin mor på tribunen scoret Manchester United-spissen i det 35. og 39. minutt til pause 3-0.

Tidligere hadde William Carvalho (15) gitt 2019 Nations League-vinneren ledelsen etter at Borussia Dortmund-keeper Gregor Kobel bare kunne sprette på Ronaldos frispark. João Cancelo (68 «) scoret 4-0.

Takket være deres suksess tok Portugal ledelsen i League A gruppe 2 etter å ha slått Spania 1-1 i starten og Sveits 2-1 på første kampdag. Jakub Pesek (4 «) og Jan Kuchta (66») førte vertene foran, Gavi (45 «+ 3′) og Iñigo Martínez (90») utlignet.

Vinner av kampen i den skandinaviske duellen mellom Sverige og Norge ble nok en gang Erling Haaland. Dortmunder scoret straffe i Solna for første gang (20 minutter), og i det 69. minutt scoret de også Norges 2-1 (1-0) andre mål. Anthony Elangas scoring (90 + 2) kom for sent for svenskene.