Home » Strictly Come Dancing: hvem er ute i kveld?

Strictly Come Dancing: hvem er ute i kveld?

by Liv Ullmann

Strictly Come Dancing tok farvel med sin åttende konkurrent etter en begivenhetsrik uke i Blackpool.

Søndag kvelds resultater (19. november) ble den siste kjendisen sendt hjem fra konkurransen etter forrige kvelds episode.

Lørdag (18. november) tok de gjenværende parene seg til det berømte springgulvet i Blackpool Tower Ballroom for å utføre sine mest forseggjorte rutiner til nå.

På de to nederste plassene kom imidlertid Angela Rippon og Bobby Brazier som konkurrerte i søndagskveldens fryktede dans – med Rippon, 79, til slutt sendt hjem på slutten av episoden.

Begge par utførte rutinene sine igjen, med Brazier og Diane Buswell som fremførte deres Jive til «Wake Me Up Before You Go Go» av Wham! og Rippon fremførte sin American Smooth til Ella Fitzgeralds «Tea for Two» sammen med sin partner Kai Widdrington.

Dommerne tok den enstemmige avgjørelsen om å redde Brazier og Buswell, med Craig Revel Horwood den første som avsa sin dom.

«Vel, det er en fantastisk opptreden for meg som jeg ikke kan ignorere, og paret jeg vil redde er Bobby og Dianne,» sa han. Motsi Mabuse, Anton DuBeke og sjefsjef Shirley Ballas stemte alle for å gjøre det samme.

Rippons eliminering fra programmet er ikke en stor overraskelse gitt at han har vært på stemmeseddelen de to siste ukene på rad. Forrige uke viste triumfen hans over journalisten Krishnan Guru Murthy, som dro hjem i uke åtte, seg kontroversiell, med noen fans som hevdet at programmet hadde blitt «fikset» for å holde Rippon på lufta.

(BBC/Guy Levy)

Rippon, som er den eldste strengt tatt flerårig konkurrent, har hatt et begivenhetsrikt løp på serien. I løpet av den første uken forbløffet han seerne med sin innledende dans der han fremførte et sensasjonelt høyt spark som fremkalte stående applaus fra dommerne.

Den siste opptredenen hennes lørdag (18. november) var et øyeblikk i full sirkel, da siste gang Rippon var i Blackpool Tower ballroom var da hun var programleder for strengt tatt forløper kom Dans.

Få tilgang til ubegrenset strømming av filmer og TV-serier med Amazon Prime Video

Registrer deg nå for en 30-dagers gratis prøveperiode

Registrering

Amazon Prime-logoen

Få tilgang til ubegrenset strømming av filmer og TV-serier med Amazon Prime Video

Registrer deg nå for en 30-dagers gratis prøveperiode

Registrering

Rippon og Widdrington skal danse en annen dag

(BBC/Guy Levy)

På spørsmål fra programleder Tess Daly om tiden hans på showet, sa Rippon: «Jeg må fortelle deg at de siste ni ukene sannsynligvis har vært de mest skremmende, den mest fantastiske, den mest strålende, den mest gledelige jeg har hatt. på lenge. tid.» lang tid i yrket mitt.»

Han fortsatte med å berømme dansepartneren sin, og kalte Widdrington «en gammel sjel på unge skuldre.»

«Han er 28 og jeg er 79, det er 51 års forskjell i alderen vår,» sa han. «Han passet så strålende på meg, han er en fantastisk danser, en flott koreograf, men han er en fantastisk lærer… og han har en helgens tålmodighet! Alt jeg kan si er at du gjorde det [to Kai] Han brakte meg hit, så ikke tør du gråte!»

Du kan finne alle diskusjonspunktene fra strengt tattBlackpool-spesialen her, samt en oppdatert ledertavle over alle de gjenværende deltakerne her.

Strictly Come Dancing fortsetter neste lørdag 25. november klokken 18.40 på BBC One.

Related Videos

Leave a Comment