Home » Sri Lankas president tilbakekaller nødordre når lovgivere går ut av regjeringen; Legegruppen melder om akutt mangel på legemidler

Sri Lankas president tilbakekaller nødordre når lovgivere går ut av regjeringen; Legegruppen melder om akutt mangel på legemidler

by Ashley Olsen

I et annet tilbakeslag for administrasjonen trakk Ali Sabry, som ble utnevnt til finansminister mandag, innen 24 timer etter utnevnelsen og i forkant av avgjørende samtaler med Det internasjonale pengefondet (IMF) om et låneprogram.

Gotabaya Rajapaksa oppløste kabinettet sitt på mandag og forsøkte å danne en enhetsregjering for å protestere mot den regjerende familiens håndtering av den gjeldstyngede økonomien som har ført til mat- og drivstoffmangel og langvarige strømbrudd. En legegruppe har også rapportert om akutt mangel på legemidler som kan føre til kollaps av helsevesenet.

I en tidsskrift publisert sent tirsdag, opphevet Rajapaksa unntakstilstandsforordningen som trådte i kraft sist fredag.

«Jeg, Gotabaya Rajapaksa, president for den sosialistiske republikken Sri Lanka, tilbakekaller herved Gazette med virkning fra midnatt 5. april 2022», nyhetsbyrået Reuters linjer sitert fra tidsskriftet.

Den økonomiske krisen i øynasjonen har til og med påvirket TV-stasjonene og avisene. Med ansatte permittert, har dekningen av den indiske Premier League (IPL) blitt suspendert i landet, mens to store aviser ikke har publisert noen artikler om turneringen da de holder dekningen av den største nasjonale historien i disse dager. forrige gang. .

Les alle de siste IPL 2022-nyhetene, siste nyhetene og liveoppdateringene her.

Related Videos

Leave a Comment