Home » Somerset pub rangert best for sin søndagsstek av toppkokk

Somerset pub rangert best for sin søndagsstek av toppkokk

by Ashley Olsen

Toppkokker har vurdert de beste restaurantene å besøke for en søndagslunsj. DE Tider spurte 30 av landets beste kokker om å avsløre hvor deres favorittstek på søndag ble servert, med restauranter over hele Sørvestlandet på listen.

Og en Somerset-pub er på listen. Nicholas Balfe, kjøkkensjef på Holm i Somerset, valgte Armene til Lord Poulett i Hinton St George. Han sa: «Menyen har alle pubklassikerne du vil ha på en søndag, som roastbiff, pluss noen virkelig interessante snacks og små tallerkener til å begynne med. Sesamreketasten og pulverisert blomkål må du ikke gå glipp av.
En annen vestlandspub som er verdt å prise er Halfway at Kineton nær Cheltenham, kåret til en favoritt av kokken Ravinder Bhogal. Mr Bhogal, grunnlegger av Jikoni i London, sa at maten «blåste ham bort».

Han sa: «Mine kjære venner tok meg med hit nylig og maten blåste meg bort, tilbudet er eksepsjonelt. Vegetarianeren Alternativer for en søndagsstek, som sopp- og sellerirotterte med sopp- og sjalottløksaus, er spesielt gjennomtenkte og milevis unna de strenge alternativene som vanligvis er tilgjengelige.

LES MER Spisegjestene i Somerset-restauranten vurderer som en av de beste i verden

LES MER: Forlatt Somerset pub skal forvandles under godkjente planer

«Ikke gå glipp av forretter, som taramasalataen, som er langt fra å være den til fotgjenger-supermarkeder. Paiene deres er veldig bra. Jeg skulle ønske det var min lokale.

Kokken Raymond Blanc sa at favorittstedet hans for en søndagsmiddag var Wild Rabbit, Kingham, i Cotswolds. Mr Blanc, kokk-beskytter for Manoir aux Quat’Saisons, sa: «The Wild Rabbit ligger i en veldig sjarmerende Cotswold-landsby, og er rustikk, men også elegant.

Related Videos

Leave a Comment