Home » Skiskyting: den norske stjernen feirer et drømmebryllup

Skiskyting: den norske stjernen feirer et drømmebryllup

by Roald Amundsen

Forrige sesong var Johannes Dale en av verdens beste skiskyttere sammenlagt. Midt i forberedelsene til den nye vinteren feiret han sin private lykke og sa ja til sin mangeårige partner.

Johannes Dale og Kristina Skjevdal giftet seg: paret feiret bryllupet i den norske byen Röros. Dale og den tidligere skiskytteren annonserte forlovelsen våren 2022.

En stor feiring ble feiret i Skjevdals hjemby, slik Dales lagkamerat Vebjörn Sörum dokumenterte på Instagram. Den to ganger europamesteren i skiskyting var blant gjestene og tok et bilde eller to av de glade nygifte.

«Flott feiring i Röros. Hurra for Dale Skevdal,» skrev Sörum. Dale takket ham deretter for «livets helg». Den nygifte kona delte også noen flere øyeblikk fra feiringen på Instagram.

Skiskytteren Dale feirer verdenscupsuksessen i Frankrike

Skiskytteren ønsket faktisk å gifte seg med juniorverdensmesteren i 2016 mye tidligere. Etter en idrettskrise ønsket han i utgangspunktet å satse på idrett. Dale hadde fullstendig ødelagt sesongen 2021/22 og fridde til slutt i april i fjor.

Til tross for bryllupet i Röros, forblir sentrum i parets liv Lillehammer. «Vi er veldig glade der og ser ingen grunn til å forlate,» understreket skiskytteren etter forrige sesong.

Johannes Dale ble nummer sju i verdenscupen 2022/23 som femte beste nordmann; vant stafetten i Östersund i mars. Hans største suksess sist vinter var seieren i massestarten i Annecy: det var bare hans andre individuelle verdenscupsuksess.

Ved VM i Oberhof imponerte Dale også med fjerdeplass på sprinten, syvendeplass i jakten og ellevteplass i massestarten. 26-åringen endte kun på 47. plass individuelt og ble ikke brukt på stafetten.

Related Videos

Leave a Comment