Quaker Women topper rangeringen – Nyheter

by Ashley Olsen

Ray Simpson / 28. november 2023

Trekning mot Gateshead Rutherford

Darlington Women gikk på toppen av tabellen med uavgjort 1-1 på Gateshead Rutherford søndag.

Hjemmelaget tok ledelsen i andre omgang, men kvekerne utlignet raskt og ble nesten matchvinner i sluttminuttene.

Manager Shaun MacKenzie sa: «Ved ettertanke er det sannsynligvis et godt poeng, Rutherford er alltid et tøft sted å gå til, og de spiller alltid en konkurransedyktig kamp. Jeg tror vi ikke har vunnet der ennå på 3 sesonger. Det var noen store øyeblikk i første omgang og hvis vi utnytter en mulighet og går til pause med fordelen, kan andre omgang bli annerledes.

«Det var ikke tilfelle, og ting så litt usammenhengende ut i andre omgang. Begge lag hadde sjanser og begge kunne ha tatt alle 3 poengene, så et poeng er sannsynligvis et rettferdig resultat. Jeg var nok en gang fornøyd med karakteren som ble vist , som kom bakfra så sent og reagerte for å få noe ut av kampen.Sara tok målet eksepsjonelt bra og det er en utmerket volleyteknikk.

«Jeg kan ikke stille spørsmål ved innsatsen og lysten til jentene, og de har vist at i de siste kampene kommer vi til å bli vanskelige å slå, og vi vil fortsette til sluttsignalet. Dette poenget setter oss i ledelsen, men vi lar oss ikke rive med, vi vet at lagene rundt oss har en del kamper igjen. Men vi har allerede disse poengene på tavlen og ingen poeng er gitt i denne ligaen, vi må bare holde oss konsekvente og ta det en kamp om gangen. Vi ser frem til å ønske Boldon velkommen hjem denne uken, i det som virker som en evighet siden vårt siste besøk i Eastbourne.

«Takk alle sammen for støtten, og vi håper å se dere der på søndag.»

Det var en konkurransedyktig og balansert kamp, ​​hvor begge lag ledet i faser. Begge lag bommet på gode sjanser i første omgang til å ta ledelsen og lagene kom tilbake til pause, uten mål.

Det ble spilt mindre fotball i andre omgang ettersom banen ble tyngre, men begge lag skapte likevel sjanser. Rutherford tok ledelsen med rundt et kvarter igjen og Darlington svarte med utligningen 5 minutter senere. En fantastisk levering fra Chloe Ryan fra en corner og Sara Waites knuste den i nettet på full volley.

Begge lag hadde hver sin sjanse til å stjele poeng i de siste 5 minuttene, men det endte uavgjort og sannsynligvis et rettferdig resultat totalt.

Kampens spiller ble tildelt Evie Whitaker som nok en gang gjorde suverene redninger med utmerkede startposisjoner og satte kroppen på spill ved flere anledninger for å redde laget.

Takk til Gateshead Rutherford for kampen og lykke til resten av sesongen. Takk for gjestfriheten etter kampen.

Her er rangeringen

https://fulltime.thefa.com/table.html;jsessionid=D83E581FF186CA4688B8BFD02AC79F25?selectedSeason=516237003&selectedDivision=371387182&ftsTablePageContent.fixtureAnalystistenaContent lysisForm.standingsTableMon th=10&fts TablePageContent.fixtureAnalysisForm.standingsTableYear=2023&activeTab=1