Home » MXoN Finale 1: USA leder, Tyskland P7 / Motocross des Nations

MXoN Finale 1: USA leder, Tyskland P7 / Motocross des Nations

by Ashley Olsen

Den amerikanske stjernen Eli Tomac vant den første RedBud-finalen foran belgiske Jago Geerts og Maxime Renaux (alle Yamaha). Det sveitsiske laget var igjen uheldig og Tyskland rangerer P7 etter hard kamp.

Baneforholdene ble mye bedre i den første finalen sammenlignet med morgen B-finalen. Iago geertssom i går sin første 450 løp hadde vunnet, trakk slå hullmen snublet i den første høyresving. Eli tomac (Yamaha), også på rett spor, benyttet anledningen til å ta ledelsen. Deretter kontrollerte han løpet fra fronten og vant den første finalen med en margin på 3,2 sekunder. geerts og Nyrer. Det var den første løpsseieren for tomac på Motocross of Nations.

Den andre amerikanske løperen i dette løpet, justin cooper (Yamaha) var på P9 den nest beste MX2-Pilot Bak Jeger Lawrence (Honda) fra Australia.

Det sveitsiske laget var igjen uheldig: valentine Guillod (Yamaha) krasjet og måtte avbryte. Jeremy marine (Yamaha) var i ledelsen fra start etter en god start, men krasjet og fanget blikket P4 kom tilbake. På grunn av svikt i Guillod sveitserne vakte først oppmerksomhet P9 kom tilbake.

De to tyske rytterne fikk ikke en god start, men forbedret seg i løpet: Max spiker (Husqvarna) var blant de 20 beste i starten av løpet og klatret P15 Framover. Mot slutten av løpet fant han vinner av nasjoner fra 2012 forbedret seg og avsluttet løpet på 11. plass. MX2-Pilot Simon Längenfelder (GASGAS) fikk problemer i starten av løpet. Antagelig på grunn av en krasj, falt han ut av topp 20, men kjempet seg deretter opp til 17. plass. Det klassifiserer ham DMSB-teamet etter den første finalen P7.

Etter det første løpet er alle favorittene foran. Under det påfølgende løpet vil pilotene til ÅPEN klasse mot MX2-Piloti.