Home » MEDIAN utvider: Spansk klinisk operatør Hestia Alliance blir europeisk markedsleder innen postakutt medisin og mental helse – Business & Volkswagen – Nyheter

MEDIAN utvider: Spansk klinisk operatør Hestia Alliance blir europeisk markedsleder innen postakutt medisin og mental helse – Business & Volkswagen – Nyheter

by Edvard Munch

Hamburg / Berlin / Barcelona (ots) – MEDIAN, Europas raskest voksende plattform for post-akutt medisin og mental helse, og Hestia Alliance, en av Spanias største helseselskaper, slår seg sammen. Detaljer om denne transaksjonen, som allerede er godkjent av relevante myndigheter, vil ikke bli offentliggjort.

Hestia Alliance ble grunnlagt for 30 år siden og driver i dag 14 anlegg i Catalonia, Madrid, Galicia og Balearene med mer enn 2000 senger. Selskapet har et utmerket rykte for sine behandlinger etter akutte og psykiske lidelser. Mer enn 1 500 ansatte tar seg av rundt 13 000 pasienter hvert år som en del av arbeidet.

MEDIANs posisjon som en ledende europeisk aktør på markedet for post-akutt medisinsk behandling og mentale helsefasiliteter styrkes av Hestias ankomst. Det tilbys døgn- og dagrehabilitering, akutt og deltakende behandling, alt fra nevrologi, ortopedi, kardiologi og psykiatri til rusbehandling. Selskapet er avhengig av digital overvåking, pasientapplikasjoner og big data-analyse for å individualisere behandlingsveier. Gruppen oppnår konsekvent utmerkede resultater i pasienttilfredshet. Med sitt britiske datterselskap Priory, som ble med i gruppen i 2021, tar MEDIAN for tiden omsorg for 250 000 pasienter hvert år med rundt 25 000 ansatte i mer enn 400 klinikker og institusjoner i Tyskland og De britiske øyer.

Dr. André Schmidt, administrerende direktør i MEDIAN Group, sa: «Med den viktige ankomsten til Hestia har vi tatt nok et viktig skritt mot vår ambisjon om å bli et av Europas ledende helseselskaper. Å bringe sammen ekspertisen til MEDIAN, Priory og Hestia når det gjelder behandling og omsorg, kvalitet og innovasjon samt digitalisering vil i betydelig grad hjelpe oss å ta nye banebrytende skritt på en synergistisk måte til fordel for pasienter og helsevesen.

Dr. Carsten Rahlfs, Managing Partner i Waterland, legger til: «I løpet av de siste ti årene har MEDIAN utviklet en unik tilnærming for å forbedre kvaliteten på omsorgen gjennom resultatmåling og digital innovasjon og har opplevd fortsatt vekst . Med Hestia kan pasienter nå i et tredje europeisk land Landet vil tjene på – Spania har et svært fragmentert og samtidig voksende privat rehabiliteringsmarked samt en behandlingsmodell som er veldig lik den tyske. Vi er stolte over at gruppen som ble dannet etter initiativ fra Waterland utvikler seg så sterkt, og vi ser allerede frem til de neste fellesprosjektene, for eksempel nye oppkjøp i Spania. »

Hans kollega David Torralba, partner i Waterland i Spania, legger til: «Medians inntreden på det spanske markedet er et viktig skritt for Waterlands spanske kontor og resultatet av et utmerket samarbeid med det tyske teamet. Dette åpner for mange andre plattformer. og komplementære virksomheter der vi ønsker å være en aktiv partner for gründere.

Waterland har lang erfaring med å bygge og vokse markedsledende virksomheter. MEDIAN kjøpte Waterland i 2014 og har siden bygget det organisk og uorganisk fra en regional leverandør til den private leverandøren nummer én i det tyske rehabmarkedet, gjennom en kjøp-og-bygg-strategi – internasjonalisering er nå neste steg.

Om Waterland

Waterland er et uavhengig private equity-investeringsselskap som hjelper selskaper med å realisere sine vekstplaner. Med betydelig økonomisk støtte og sektorekspertise gjør Waterland det mulig for sine investeringer å akselerere veksten, både organisk og gjennom oppkjøp. Waterland og Waterland konsulentselskaper har kontorer i Nederland (Bussum), Belgia (Antwerpen), Frankrike (Paris), Tyskland (Hamburg, München), Polen (Warszawa), Storbritannia (London, Manchester), Irland (Dublin), Danmark (København), Norge (Oslo), Spania (Barcelona) og Sveits (Zürich). For tiden forvaltes rundt 14 milliarder euro i egenkapital.

Siden grunnleggelsen i 1999 har Waterland konsekvent oppnådd resultater over gjennomsnittet med sine investeringer. Selskapet rangerer som fjerde globalt i HEC/Dow Jones Private Equity Performance Ranking (januar 2023) og sjuende blant globale private equity-selskaper i Preqin Consistent Performers in Global Private Equity & Venture Capital Report 2022.

Pressekontakt:

Pressekontakt Florian Bergmann, IWK kommunikasjonspartner T +49 89 2000 30 30 waterland@iwk-cp.com www.iwk-cp.com

Originalinnhold fra: Waterland, overført av news aktuell

Redigering av presseportalen: nyheter aktuell GmbH

Related Videos

Leave a Comment