Home » Laurent Dubreuil legger sølvmedalje til Canadas hurtigløp på skøyter i Norge

Laurent Dubreuil legger sølvmedalje til Canadas hurtigløp på skøyter i Norge

by Roald Amundsen

Tatsuya Shinhama er en av få personer som hindrer Laurent Dubreuil på isen i disse dager.

Den japanske skøyteløperen slo sin kanadiske motstander på målstreken for andre søndag på rad, denne gangen i menns 500 meter lange baneaksjon i Stavanger, Norge.

SE | Dubreuil vinner sølv på 500 meter for andre helg på rad:

Laurent Dubreuil vinner sølvmedaljen på 500 meter skøyter for menn

Laurent Dubreuil fra Quebec ble nummer to i 500 meter skøytekonkurranse for menn under ISU World Cup Speed ​​Skating Competition i Stavanger, Norge. 5:12

Shinhama noterte en vinnertid på 34.578 sekunder, etterfulgt av sølvmedaljevinneren Dubreuil på 34.610, mens Artem Arefyev fra Russland på 34.671.

«Det er veldig gøy å vinne en medalje igjen, i det som sannsynligvis er den beste sekvensen i min karriere,» sa Dubreuil. «500 er så nærme hver gang; Jeg har vunnet hver av medaljene mine med mindre enn en tiendedel av et sekund, så jeg har ikke rom for feil. høyt nivå, det er veldig oppmuntrende.»

Shinhama (34.699) passerte Dubreuil (34.734) på ​​distanse for en uke siden i Polen.

«Shinhama er min største rival, og vi utfordrer hverandre mye,» sa Dubreuil. «Å være i det siste paret med ham har hjulpet oss begge til å yte vårt beste. Å gå på skøyter mot de beste utøverne i verden motiverer meg og får frem mine beste prestasjoner.»

Lørdag var det Dubreuil fra Lévis, Que., som tok pallen etter seieren i den første 500-konkurransen over Arefyev.

SE | Dubreuil når gull i Stavanger lørdag:

Laurent Dubreuil vinner gull i hurtigløp på 500 meter bane

Laurent Dubreuil fra Levis, Que., scoret 34,57 for å komme først i ISU Speed ​​Skating World Cup 500m-konkurransen fra Stavanger, Norge. 4:05

Canada samlet fem medaljer i løpet av helgen.

Ivanie Blondin, Maddison Pearman og Alexa Scott ble nummer to i kvinnenes lagsprint bak Polen lørdag, mens Ted-Jan Bloemen vant bronse på 10.000 menn. Isabelle Weidemann åpnet arrangementet fredag ​​med sølvmedalje i 5000 kvinner.