Home » Forhåndsvisning: LASK Linz vs. Union SG: spådom, lagnyheter, lagoppstillinger

Forhåndsvisning: LASK Linz vs. Union SG: spådom, lagnyheter, lagoppstillinger

by Roald Amundsen

Sports Mole forhåndsviser torsdagens Europa League-oppgjør mellom LASK Linz og Union SG, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

Med fare for å bli fullstendig distansert fra kontinental konkurranse, LASK Linz forberede seg på kamp mot SG Union I Europa League Gruppe E på Raiffeisen Arena torsdag kveld.

Østerrikerne tapte 2-1 mot belgierne på kampdag tre, og etterlot dem i bunnen av gruppen og gjestene foran med to plasser og fire poeng.

Forhåndsvisning av kamp

©Reuters

Som i Europa League-åpningen mot Liverpool, scoret LASK Linz i første omgang under kampen mot Union SG for to uker siden, da Moses Ustor han forsøkte å treffe målet i gruppe E på sitt tredje forsøk.

LASK opprettholdt sin slanke ledelse mesteparten av andre omgang, men Cameron PuertasStraffen i det 84. minutt brakte Union SG-nivå før det belgiske laget tok seieren fra nederlagets kjeft og knuste Linz hjerter. Christian Burgessheadingen i overtid.

Med alt deres harde arbeid ugjort i løpet av en opprivende 10-minutters periode, Thomas SagederLaget ankommer den fjerde dagen av Europa League 2023-24 som ett av bare to lag uten poeng på stillingen ved halvveis – det andre er BK Hacken – som så langt har falt til Liverpools og Toulouses overlegenhet.

Hvis vertene led sitt fjerde kontinentale tap på rad og Toulouse klarte en sjokkseier over Liverpool, ville LASK rykke ned til fjerdeplass i gruppe E, selv om et positivt resultat i det minste ville opprettholde sjansene deres for å kvalifisere seg til sluttspillet knockout eller The anchout. i Europa Conference League er i live.

En ny side med uønsket historie kan også bli skrevet for Sageders lag, som aldri har tapt fire europeiske kamper på rad før, men 3-1 østerrikske Bundesliga-seieren mot Sturm Graz i helgen burde i det minste gi en energiinnsprøytning. tillit.

Alexander Blessin, trener for Union Saint-Gilloise, 5. oktober 2023©Reuters

En innsprøytning av selvtillit er akkurat det Union SG mottok på kampdag tre, og holdt liv i deres flyktige håp om en topplassering, etter å ha plukket opp bare ett poeng fra mulige seks mot Toulouse og Liverpool før de bukket ut 26. oktober.

Den jordskredsseieren representerer gjestenes andre triumf i en fortryllende serie på seks seire i nasjonale og kontinentale konkurranser, og Union SG utvidet feel-good-faktoren ved å slå den anerkjente Club Brugge på en god måte i helgen.

Mohamed Amoura han var tidens helt for Alexander Benedictionmerking på begge sider av en Maxim De Cuyper streik for å sikre maksimal profitt for Union SG, hvis innbytterspiss Kevin Rodriguez han pustet lettet ut da hans sene straffemiss viste seg å være irrelevant.

Med en uangripelig fire-poengs ledelse på toppen av Jupiler Pro League-tabellen, vil Union SG garantere seg en plass i topp tre hvis de overvinner LASK for andre gang på rad denne uken, samtidig som de sikrer at Liverpool ikke kan seile borte i solnedgangen på de siste 16 igjen.

De belgiske nykommerne laget også bølger minst to ganger i hver av sine seks siste seire, men ble ofte tvunget til å bekjempe ild med ild på grunn av defensive mangler; Blessins lag har spilt hver av sine fem siste kamper uten å slippe inn mål.

LASK Linz Europa League-form:

LASK Linz-skjema (alle konkurranser):

Union SG Europa League-form:

Union SG-skjema (alle konkurranser):

Annonse – innhold nedenfor:

Lagnyheter

Victor Okoh Boniface fra Union Saint-Gilloise feirer sitt første mål med lagkameratene 13. april 2023©Reuters

LASK Linzs natt gikk fra vondt til verre mot Union da målscorer Usor ble utvist med en skade i andre omgang, men kantspilleren kom seg i tide til å bryte dødfallet mot Sturm Graz i helgen.

Vertenes rekker er imidlertid fortsatt knust Adil Taoui OG Tobit Anselm de er begge i ferd med å komme seg etter ACL-problemer, mens Ebrima Darboe, Branko Jovicic, Rene Renner OG Philipp Wiesinger de er også satt til side for øyeblikket.

Stjernespiss Roberto Zulj han vil gå glipp av lagets kamp mot Liverpool 30. november hvis han får et gult kort på torsdag, men kapteinen forventes å fortsette å fungere som et samlingspunkt etter å ha scoret et mål og skapt to til i seieren over Sturm Graz.

Når det gjelder Union SG, var nederlaget mot Club Brugge i helgen kostbart, ettersom spiss Amoura og midtbanespiller scoret to mål. Lazare Amani de ble begge tvunget ut innen to minutter etter hverandre i andre omgang.

Oppdateringer om parets tilstand har vært sparsomme, selv om Amani ikke antas å ha et alvorlig problem og bør være i strid denne uken, noe som er mer enn man kan si Gustav Nilsson og hans bekymring for hamstrings.

Til tross for at han tok feil fra stedet i skadetid i helgen, kan Rodriguez ha en mulighet på toppen hvis Amoura ikke blir ansett som skikket for første kampdag.

Sannsynlig startoppstilling for LASK Linz:
lovlig; Zieris, Andrade, Taloverov; Stojkovic, Horvath, Ljubic, Bello; Flecker, Zulj, Usor

Mulig Union SG-startoppstilling:
Moris; Mac Allister, Burgess, Machida; Castro-Montes, Amani, Puertas, Vanhoutte, Lapoussin; Rodriguez, Eckert Ayensa

Ord SM grønn bakgrunn

La oss si: LASK Linz – Union SG 1-1

Med usikkerheten om Amouras tilgjengelighet, kan det hende at Union SG ikke slår til mot LASK Linz, som kan anse seg som uheldig hvis de ikke klarte å sikre minst uavgjort på kampdag tre.

Gjestenes rekke med flere mål kan godt bli brutt på Raiffeisen Arena, mens deres evige defensive problemer bør åpne døren for at LASK Linz endelig kan sette et poeng på tavlen og forlenge sitt kontinentale eventyr en stund til.

For dataanalyse av mest sannsynlige utfall, poeng og mer for denne kampen, klikk her.

Det beste rådet

Vår ekspertinformant samarbeider om Sportita.com de forventer under 3,5 mål i denne kampen. Klikk her for å finne ut hva annet de spår for denne kampen og for andre utprøvde fotballtips.Under 3.5:data

ID:528439:1false2false3false:QQ:: fra skrivebordet db :LenBod:collect14253: