Home » Erling Haaland: Vortex etter avgangen til BVB – kommer umiddelbart til skandalen

Erling Haaland: Første opptreden etter BVBs avgang: det kommer direkte til skandalen

Disse juvelene har blitt stjerner i BVB

Noen spillere har blitt store stjerner i Borussia Dortmund. Vi viser deg hvilke juveler som har blitt de beste BVB-spillerne.

Vis beskrivelse

Det hadde vært klart i noen uker Erling Haaland Borussia Dortmund vil reise til Manchester City. Spissen slutter seg til de engelske mesterne Manchester City.

er aktuell Erling Haalandsom fortsatt er under kontrakt med Borussia Dortmund til slutten av juni, var på reise med landslaget og opplevde en skandale der i Nations League-kampen mot Sverige.

Haaland omsatte en leken straffe

Slående og slående og slående: Erling Haaland viser også sine scoringsegenskaper på det norske landslaget. I den første kampen scoret han dagens eneste mål mot Serbia og ga landet sitt de tre første poengene.

• Kom til Manchester City fra sommeren 2022

Den andre kampen søndag kveld (5. juni) var mot nabolandet Sverige. Etter cirka 20 minutter falt norske Morten Thorsby plutselig inn i sekstenmeteren. Til svenskenes gru dømte den engelske dommeren Anthony Taylor straffe. Forsvarsspiller Emil Krafth skal ha møtt Thorsby, men det var ingen reelle tegn til stygt spill.

+++ Borussia Dortmund: Kobel har en sjelden sjanse, men tar en beksvart dag +++

VAR rapporterte heller ikke om en påstått svale – og derfor omsatte Haaland den påfølgende straffen som en spøk. I tillegg fikk Krafth også se det gule kortet.

Haaland fortsetter å søke mål

I andre omgang fortsatte superstjernen med et lavt skudd til 2-0 (69.). Kort tid etter hadde Haaland, som nå har scoret 18 mål på 19 landskamper, også en sjanse til å score hat-trick, men sviktet frittstående mot keeper Robin Olsen.

—————————-

Nyheter om Erling Haaland og Borussia Dortmund:

——————————————–

Svenskene, som også vant den første kampen i Slovenia 2-0, viste seg å være minst like Solna. Men til slutt manglet effektiviteten til nordmennene totalt. Anthony Elanga (90 + 2) scoret i finalen.

Norge, som møter Slovenia torsdag, tok ledelsen i Nations League gruppe 4 med seks poeng. (oa)