Home » Erling Haaland: Martin Ødegaard avslører at han snakket med Real BVB-stjernen – FOTBALL

Erling Haaland: Martin Ødegaard avslører at han snakket med Real BVB-stjernen – FOTBALL

by Roald Amundsen

Manchester eller Madrid?

Det virker sikkert at toppscorer Erling Haaland (21) forlater BVB til sommeren. Men hvor går det?

En ting er klart: Haaland må snart kunngjøre sin fremtidige avgjørelse: favorittene til endringen er Real Madrid og Manchester City. Dortmund vil kreve inn det faste beløpet på 75 millioner euro pluss bonuser, for totalt 355 millioner er overgangspakken til «Torweger» på rommet.

Blir Haaland ekte?

Den siste tiden så mye ut til å peke på Manchester City, inkludert de overraskende uttalelsene fra BVB-konsulent Matthias Sammer (54) på ​​«Amazon» om et samarbeid mellom bysjef Pep Guardiola (51) og Haaland – uten å bruke konjunktiv.

Haalands venn og landslagskollega Martin Ødegaard (23) avslørte på en norsk pressekonferanse at Haaland hadde spurt ham om Madrid. «Vi er gode venner, så vi snakker om mange ting. Ja, også om Real Madrid og hvordan det var da jeg var der,» sa Ødegaard – og la så til: «Men det er ikke noe spesielt.» Så blunket han betydelig. En forestilling som allerede har utløst Haalands eufori blant mange Real-fans.

Ikke sant? Det er riktig at daværende vidunderbarn Ødegaard selv bestemte seg for å slutte seg til Blancos i 2015 og har gjentatte ganger snakket positivt om klubben opp gjennom årene. Men: Dagens Arsenal-stjerne har aldri fått sitt gjennombrudd på totalt seks år i Real, selv etter flere låneavtaler.

Helt til han flyttet til Premier League …

Foto: Bongarts / Getty Images

The Great Storm Fighting Night 26. mars!

▶ ︎ Fra 17:15 inkludert innledende kamper her kl Stream med BILDplus!

▶ ︎ Fra kl 22.00 til BILDE på TV!

SKJERM

Related Videos

Leave a Comment