Home » De beste europeiske golferne spiller på 44. plass

De beste europeiske golferne spiller på 44. plass

by Ashley Olsen

Europa fortsetter å dominere den 44. Ryder Cup i Roma. Kaptein Luke Donalds side økte sin klare ledelse i den prestisjetunge kontinentalkonkurransen mot den synlig skrantende forsvarsmesteren USA til 9,5: 2,5 poeng.

De beste europeiske golferne vant tre av morgenens fire dueller. Amerikanerne, favoritter på forhånd, har kun klart å vinne én kamp av de tolv møtene som er spilt så langt på Marco Simone Golf & Country Club. På ettermiddagen står fire lagdueller igjen på programmet.

Rekordseier for den skandinaviske duoen

Donald kåret de samme fire duoene til lørdagsduellene som slo de amerikanske lagene 4-0 fredag ​​morgen. Skandinavene Viktor Hovland (Norge) og Ludvig Aberg (Sverige) feiret rekordseier i firemannsformat mot verdens nummer én Scottie Scheffler og fem ganger majorvinner Brooks Koepka. Med ni poengs ledelse ble kampen tidlig avgjort for europeerne etter kun elleve spilte hull. Den eneste seieren til det amerikanske laget ble vunnet av duoen Max Homa/Brian Harman mot Shane Lowry (Irland) og Sepp Straka (Østerrike).

Den amerikanske kapteinen Zach Johnson sa på pressekonferansen etter den første dagen at det amerikanske laget jobbet med helseproblemer. «Det er litt gjennomkjøring, caddies, spillere,» sa Johnson. «Jeg er takknemlig for at vi har en teamlege.»

Det europeiske laget ønsker å ta tilbake tittelen fra amerikanerne i Roma. For to år siden beseiret det amerikanske laget europeerne i Whistling Straits i den amerikanske delstaten Wisconsin med en rekordseier på 19-9 poeng. Det amerikanske lagets suksess på europeisk jord går imidlertid 30 år tilbake i tid.

Related Videos

Leave a Comment