Home » BYTOPP BSMT NORD GRUPPE F | Nyheter

BYTOPP BSMT NORD GRUPPE F | Nyheter

by Ashley Olsen

Graham Alexander hevdet sin første seier med ansvar for Bantams, da hans side tok Bristol Street Motors Trophy Northern Group F med en ettertrykkelig 5-1 seier over Barnsley.

City tok en tidlig ledelse i de to første minuttene, takket være en Matty Platt-heading, før angrep fra spissene Andy Cook og Tyler Smith ga City kontroll før pause.

Ytterligere to mål fra Lewis Richards og Clarke Oduor fullførte en dominerende kveld i BD8, før en sen trøst fra Barry Cotter.

Resultatet etterlater City som vinnere av gruppe F nord og i kamp for trekningen av andre runde, hvor en hjemmetrekning venter på Bantams.

Vertene fikk en elektrisk start, da Alexanders menn åpnet scoringen i løpet av de første to minuttene.

Harry Chapmans kryss ble møtt av Platt, som steg høyest for å passere Ben Killip og scoret sitt første i klarett og rav.

For å doble Citys fordel, satte Cook inn Brad Halliday, som klarte å levere en pasning til Tyler Smith, men skudd nr. 14 ble reddet av Killips ben.

Kort tid etter fikk Bantams sin andre kamp.

Oduor oppdaget Cook med en presis pasning, som nr. 9 samlet i sitt skritt, og dro hjem for å doble Citys opptelling for kvelden.

Det var en dominerende første omgang for Alexanders menn da de kjørte mot et tredje mål 10 minutter før pause.

Som et tillegg til sitt hat-trick mot Manchester City U21, kom Smith tilbake på noten i kveld etter å ha samlet ballen fra en Tyke-forsvarer og knuste en høyrefotforsøk forbi Killip for å avslutte de første 45 minuttene som var autoritative for West Yorkshire-laget. .

I en søken etter trøst testet Sam Cosgrove Colin Doyle med et hodeskudd på mål, men veteranstopperen var på plass for å nekte målmannen.

Etter å ha funnet rytmen sin, ble vertene belønnet med sitt fjerde for kvelden, takket være en annen forsvarer som scoret sitt første mål for Bantams.

Cook viste seg nok en gang plagsom i Barnsley-området, men så den feilslåtte innsatsen hans reddet av Tykes-stopperen.

Keeperens klarering falt bare så langt som Richards, som etter å ha tatt en berøring krøllet en innsats mot mål, før han feiret foran Morrisons Family Stand og satte kampen bort fra League One-motstanden.

Mindre enn tre minutter senere tok vertene tilbake scoringen.

Hallidays lave kors ble utnyttet av Oduor, som fant sitt andre på Valley Parade, siden han ankom fra Tykes om sommeren.

Sammenstøtet endte ikke uten en sen kamp fra Neill Collins menn, da Barry Cotter oppdaget det nederste hjørnet fra distanse.

Gjestene holdt City-keeper Doyle opptatt til sluttsignalet da Joe Ackroyd ble nektet fra 10 yards, med en redning på nært hold fra iren, for å holde ledelsen på fire.

En komfortabel og hensynsløs ytelse fra Bantams sørget for at de gikk videre til runde to av Bristol Street Motors Trophy som vinnere av Northern Group F.

STARTBY XI: Colin Doyle, Brad Halliday, Ash Taylor, Matty Platt, Richie Smallwood (C, Gilliead 67′), Andy Cook (Vadaine Oliver 73′), Clarke Oduor (Adam Wilson 82′), Tyler Smith, Ciarán Kelly, Harry Chapman (Jamie Walker 67′), Lewis Richards (Bobby Pointon 67′). Ubrukte innbyttere: Harry Lewis, Sam Stubbs.

MÅL: Platt (2′), Cook (17′), Smith (35′), Richards (63′), Odor (66′).

BARNSLEY STARTING XI: Ben Killip, Sam Cosgrove (Barry Cotter 62′), Aiden Marsh (Emmaisa Nzondo 80′), Conor McCarthy, Corey O’Keeffe, Owen Dodgson, Aaron Atkinson, Jack Shepherd (utvist 90+4), Charlie Hickingbottom, Luca Connell ( C, Joe Ackroyd 62′), Vimal Yoganathan (Jean Claude Makiessi 73′). Ubrukte ubåter. Kieren Flavell, Mylan Benjamin, Hayden Pickard.

MÅL: Splint (77′).

TILSTEDEVÆRELSE: 1.770 (604 bortesupportere).