Home » Borussia Dortmund: bitre nyheter for BVB-stjernen: til tross for suksessen risikerer han å bli eliminert

Borussia Dortmund: bitre nyheter for BVB-stjernen: til tross for suksessen risikerer han å bli eliminert

by Roald Amundsen

Sjansene minker! I løpet av landskampspausen kjempet mange Borussia Dortmund-spillere om berømmelse og ære med sine respektive landslag. Julian Ryerson ble også navngitt for det norske laget.

Norge feiret en knepen og ekstremt viktig seier mot Georgia i forkant av turneringen i Tyskland. Likevel er det dårlige nyheter for Borussia Dortmund-spilleren. Enden nærmer seg fortsatt.

Borussia Dortmund: Ryerson må skjelve

Det måtte to av landets superstjerner til for å beseire fotballens dverg Georgia. Mål fra Erling Haaland og Martin Odegaard beseglet Norges 2-1-seier. Laget har nå sanket syv poeng etter fem kamper.

++ BVB bruker penger: er disse utgiftene årsaken til overføringsdilemmaet? ++

Men det er nettopp dette som er bekymrende for øyeblikket. For Norge er bare tredje i gruppe A, bak Spania og de nesten uslåelige skottene. Spesielt stressende: Spania, nummer to i gruppen (ni poeng), spilte en kamp mindre.

Bitter internasjonal reise

På toppen av det kommer nok et tilbakeslag for Borussia Dortmund-spilleren. For turen med det norske landslaget ble en bitter reise for ham. Ryerson ble ikke brukt i noen av kampene.

25-åringen fikk ikke spille mot Georgia eller i vennskapskampen mot Jordan. I stedet spilte Marcu Pedersen og Kristoffer Ajer på høyrebackposisjon.

Borussia Dortmund: Her er hvordan Ryerson gjorde det

Men nordmennene må ikke gi opp BVB-stjernen ennå. Selvfølgelig er ikke kvalifiseringen tapt ennå. Og selv om det ikke fungerer her, er det en bakdør.


Du kan få flere nyheter her:


Etter kvalifiseringen til EM går play-off-turneringen. Her skal det spilles om tre plasser til. Alle Nations League-vinnere kan delta. Hvis de allerede er kvalifisert, vil andreplassen gå opp. Serbia, for tiden nummer to i EM-kvalifiseringen, vant Norges gruppe. Så det er fortsatt håp for Borussia Dortmund-stjernen.

Related Videos

Leave a Comment