Home » Wood slår Leicester og tar Forest inn i Premier Leagues topp fem

Wood slår Leicester og tar Forest inn i Premier Leagues topp fem

by Ashley Olsen

LEICESTER, England (AP) – Når Chris Wood scorer, taper ikke Nottingham Forest.

Den store New Zealanderen beviste det igjen på fredag ​​da han scoret to ganger i en 3-1-seier over Midlands-rivalene Leicester i den engelske Premier League.

Woods dobbel i andre omgang var hans sjette og syvende mål på ni kamper. Hver gang vant eller uavgjort Forest.

Seieren kom bare fem dager etter å ha slått Crystal Palace 1-0 og løftet Nuno Espirito Santos» dynamiske side fra åttende til femteplass.

Leicester ble nummer 14.

Ryan Yates ga Forest ledelsen med et fint angrep etter 16 minutter. Leicesters forsvar klarte ikke å rydde linjene sine, og den slitte klareringen falt for føttene til Yates, som skjøt et lavt skudd i det nederste hjørnet fra 25 meter.

Leicester-talisman Jamie Vardy utlignet sju minutter senere da han gled mellom forsvarerne for å trykke inn et Harry Winks-kryss.

En suveren redning fra Mads Hermansen hindret Nicolás Dominguez i å gjenopprette ledelsen til Forest to minutter senere, men gjestene ble ikke nektet og tok kontroll over kampen etter pause.

I det 47. minutt hadde Wood ryggen til mål og seks forsvarsspillere innenfor en meter eller to, men de kom aldri i nærheten da han snudde og skjøt et ustoppelig skudd i hjørnet av nettet.

Hans tredje kom på timen da forsvarsspiller Wout Faes» svake heading falt perfekt slik at han nikke forbi strandet keeper Hermansen.