Home » Liverpool scorer to sene mål for å sprette bortkastede Arsenal ut av FA-cupen

Liverpool scorer to sene mål for å sprette bortkastede Arsenal ut av FA-cupen

by Roald Amundsen

Liverpool er videre til 4. runde av FA-cupen etter å ha overlevd et tidlig angrep for å slå Arsenal 2-0 med et par sene mål i Nord-London søndag.

[ MORE: Upcoming Premier League schedule | Live Premier League table ]

The Gunners dominerte overveldende i første omgang, overgikk de røde 13-2 (5-0 på mål) og akkumulerte 1,29 xG (mot 0,1 for Liverpool), men kastet bort tre sjanser utenfor mål fra innerst i sekstenmeteren da Martin Odegaard knuste tverrliggeren med sitt beste utseende.

Liverpool viste seg å være det mer eventyrlystne laget i andre omgang, og Jurgen Klopps menn ble til slutt belønnet for ønsket om å jage en utligning på bortebane. Det var et herlig servert frispark fra Trent Alexander-Arnold som brøt dødpunktet i det 80. minutt. Ballen fløt og krøllet seg dypt inn i sekseren ved den nærmeste stolpen, der Arsenal-forsvarer Jakub Kiwior reiste seg høyest for å møte den, men avverget den forbi Aaron Ramsdale for åpningsmålet.

1-0 så ut som sluttresultatet helt til de siste sekundene av overtid, da Diogo Jota knipset ballen til Luis Diaz like innenfor 16-meteren. Diaz tok en touch mot mål og skjøt en ustoppelig pil inn i øvre høyre hjørne av Ramsdales mål.

Arsenal-Liverpool, FA-cupen, sluttresultat: 0-2

Scorer: Jakub Kiwior (80' – OG), Luis Diaz (90'+4)