Home » Ipswich v Liverpool LIVE: Premier League-score og oppdateringer når Diogo Jota scorer første mål i Arne Slot-æraen

by Roald Amundsen
(AFP via Getty Images)

Virkelig støtte
uavhengig journalistikk

Vårt oppdrag er å gi upartisk, faktabasert informasjon som tar hensyn til situasjoner og avslører sannheten.

Enten det er $5 eller $50, hvert bidrag teller.

Hjelp oss med journalistikk uten baktanker.

Louise Thomas

Liverpool starter eventyret på nytt etter Jurgen Klopp i Ipswich Town, med avspark på lørdag i Premier League.

Arne Slot vil lede de røde for første gang på Portman Road, mens Kieran McKenna vil se etter å få en positiv start på kampen for å unngå nedrykk.

Slot bygde tidlig momentum med en lovende pre-season for de røde, inkludert fire seire fra seks vennskapskamper, med seire over Real Betis, Arsenal og Manchester United og et 4-1 tap mot Sevilla på Anfield. «Det er mange likheter med Klopp,» sa Slot. «Med måten de har spilt på tidligere, og forhåpentligvis vil vi se disse likhetene i de kommende ukene og månedene.

Ipswich får en vanskelig start på Premier League, med de røde som tar ledelsen foran en tur til mesterne Manchester City neste uke.

Følg alle de siste forberedelsene og teamnyhetene fra Portman Road nedenfor:

1723899044

MÅL! Ipswich 0-1 Liverpool

60′: MÅL! Like konkurransevilkår er brutt.

Alexander-Arnold samler ballen til venstre og sender den til Salah, som har overlappet på god plass. Det er en 2-mot-1, og alt Salah trenger å gjøre er å skyve den inn i banen til Jota, som leder den inn i det øverste hjørnet.

Chris Wilson17. august 2024 kl. 13.50

1723898935

Ipswich 0-0 Liverpool

58. minutt: Liverpool hevder virkelig sin autoritet, med to skudd fra lang hold som fløy mot mål, men ble blokkert sent.

Øyeblikk senere blir Alexander-Arnolds perfekte innlegg headet inn av Jota fra rundt seks meter, men ballen går utenfor!

Chris Wilson17. august 2024 kl. 13.48

1723898820

55. minutt: Offsiden er bekreftet og Liverpool puster lettet ut.

De røde går til angrep og skaper en strålende mulighet!

Szoboszlai holder den høyt på midtbanen og sender den til den fremadstormende Trent Alexander-Arnold, som går mot området og spiller en-to med Jota. Jota sender den tilbake mot ham på kanten av området og Alexander-Anrold sender den inn i banen til Luis Diaz, som egentlig burde scoret, men i stedet løfter den over Walton og over stangen!

Etter hvert går Burns ut og blir erstattet av Johnson.

Chris Wilson17. august 2024 kl. 13.47

1723898575

54 minutter: Det kan ikke være en hamstring-skade for Burns, siden det ser ut til at han vil fortsette å spille inntil videre.

Ipswich opprettholder besittelse og Delap kontrollerer det dårlig på kanten av området.

Ipswich-fansen tror de har vunnet en straffe når Delap faller… men han er i offside!

Det blir en kort VAR-sjekk.

Chris Wilson17. august 2024 kl. 13.42

1723898429

50 minutter: Denne omgangen har vært dominert av Liverpool i åpningsbørsene, men Ipswich truer med en kontring når van Dijk klarer å slå Burns mens hjemmelaget svarer.

Ipswich-spilleren forblir nede, og i reprisen ser det ut til at han har kommet seg… Ben Johnson varmer opp.

Det ser ut til at Burns» hamstring potensielt er skadet.

Chris Wilson17. august 2024 kl. 13.40

1723898267

48′: Flotte føtter fra Diaz som unngår tre taklinger og åpner en luke, men ballen går høyt.

Chris Wilson17. august 2024 kl. 13.37

1723898200

46 minutter: Quansah sitter på benken og ser ikke fornøyd ut der. Det må være en skade.

Alexander-Arnold tar en corner som spretter mot Salah: egypteren prøver å skyte mellom kroppene og ballen havner i nettet, men en ball i den blå skjorten blir avvist på slutten.

Chris Wilson17. august 2024 kl. 13.36

1723898072

46. ​​minutt: Liverpool gjorde et pausebytte: Konate erstattet Quansah.

Sonia Twigg17. august 2024 kl. 13.34

1723898064

KICK OFF! Ipswich 0-0 Liverpool

Vi går til andre omgang igjen på Portman Road! Liverpool har signert Ibrahima Konate for Jarell Quansah.

Chris Wilson17. august 2024 kl. 13.34

1723897694

HT: Ipswich 0-0 Liverpool

Ed Sheeran er ute! Han har konsert i Serbia i kveld, så han klarte bare å bli i første omgang, han fikk ikke se noe mål, men han var nok fornøyd med det han så.