Home » Forhåndsvisning: Braga vs. SC Farense: spådom, lagnyheter, lagoppstillinger

Forhåndsvisning: Braga vs. SC Farense: spådom, lagnyheter, lagoppstillinger

by Roald Amundsen

Sports Mole forhåndsviser søndagens Primeira Liga-oppgjør mellom Braga og SC Farense, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

Fersk etter et skuffende nederlag i Europa League, Braga vert SC Farense søndag på Estadio Braga Municipal i åttende runde av den portugisiske Primeira Liga.

Leoes de Faro, derimot, booket plass i den fjerde runden av Taca de Portugal forrige gang, og vil gå inn i helgen for å oppnå tre seire av tre i alle konkurranser.

Forhåndsvisning av kamp

© Imago

Braga ble dømt til et andre tap på rad i Europa League, og tapte 2-1 hjemme mot norske Bodo/Glimt forrige onsdag.

I en kamp der Sikou Niakate mottok sine marsjordre, ble spillet levende i andre omgang Håkon Evjen OG Villads Nielsen han scoret på hver side av Niakates utligning i det 64. minutt for å gi Glimt alle tre poengene.

Braga begynte sin Europa League-reise den 26. september da Bruna scoret en sen kamp for å gi dem en 2-1 comeback-seier over Maccabi Tel Aviv, en uke før de led et 3-0 tap mot Olympiacos i Hellas.

Før onsdagens nederlag holdt Os Arcebispos fast på å vinne 2-1 over Dezembro og sikre en plass i fjerde runde av Taca de Portugal 19. september takket være mål i begge omganger Rodrigo Zalazar OG Joao Moutinho.

Braga retter nå oppmerksomheten mot Primeira Liga, hvor de så sin seiersrekke på to kamper ta slutt i sin siste kamp før landskamppausen, da de ble slått 2–1 av Porto på Estadio do Dragao.

Carlos CarvalhalMennene har oppnådd fire seire og to uavgjorte i de åtte kampene som ble spilt for å starte det nye mesterskapet, og oppnådde 14 poeng og ble nummer fem i rangeringenelik på poeng med Vitoria de Guimaraes, sjette.

Mohamed Belloumi fra Sporting Clube Farense i aksjon under vennskapskampen 8. august 2024© Imago

Farense, i mellomtiden, nøt en drømmestart på Taca de Portugals sesong 2024-25, og hevdet en 4-2 seier over tredjedivisjon Sanjoanense på Estadio Conde Dias Garcia sist lørdag.

Selv om Liga 3-laget gjorde en tapper innsats foran hjemmefansen, kom de til kort for gjestene, som Alex Bermejo Escribano han scoret to ganger før et selvmål fra Duarte Maneta OG Raúl SilvaMålet i det 83. minutt avsluttet en solid prestasjon av laget.

Farnese fokuserer nå på Primeira Liga, hvor de oppnådde sin første seier for sesongen 6. oktober, da de slo Estoril Praia 1-0 takket være et dramatisk mål i det 95. minutt fra Silva på S.

Toze MarrecoDe hadde ikke klart å vinne noen av sine første syv kamper, og led seks tap på rad i starten av kampanjen før de holdt på med en målløs uavgjort mot nyopprykkede AVS 30. september.

Selv om Farense har snudd et hjørne de siste ukene, forblir de forankret til bunnen av Primeira Liga-tabellen, etter å ha plukket bare fire poeng av 24 mulige, men kan klatre til 13. plass med alle tre poengene denne helgen.

Braga Primeira Liga-form:

Braga-form (alle konkurranser):

SC Farense Primeira Liga-form:

SC Farense-skjema (alle konkurranser):

Lagnyheter

Braga-trener Carlos Carvalhal 26. september 2024© Imago

Braga forblir uten hjelp fra den tyske forsvareren Lysende Arrey-Mbisom vil gå glipp av sin tredje kamp på rad etter å ha blitt skadet mens han var på landskamp mot Polen U21 15. oktober.

Den brasilianske forsvarsspilleren er også på klubbens skadetabell Robson bambussom har vært utilgjengelig siden han skadet låret mot Rapid Vienna i august.

Niakate fikk marsjordre i nederlaget midtuke mot Bodo/Glimt, men 25-åringen er kvalifisert for utvelgelse denne helgen og forventes å danne de fire bakerste med Vittorio Gomez, Joao Ferreira OG Adriano Marinoskjerming Matteo Lima i døren.

Når det gjelder helgens besøkende, må de klare seg uten Luiz Felipesom fortsetter sin lange periode på benken etter å ha pådratt seg en alvorlig skade i februar.

Kaique Pereira han har vært ute av spill siden han skadet underarmen i juli og den 21 år gamle målvakten er også ute av spill for turen til Estadio Braga Municipal.

Bragas sannsynlige startoppstilling:
Fil; Gomez, Ferreira, Niakate, Marin; Moutinho, Zalazar; Bruma, Horta, Fernandes; Jaén

Sannsynlig startoppstilling for SC Farense:
Velho; Pastore, Jorge, Africo, Poloni; Silva, Falcao, Neto, Balde, Millan, Bermejo

Ord SM grønn bakgrunn

La oss si: Braga-SC Farense 2-0

Fortsatt slikker sårene etter Europa League-nederlaget sitt, og Braga vil gå inn i helgen for å prøve å tørke støvet av føttene deres og komme tilbake til å vinne.

Selv om Farense har gått opp i det siste, har de ikke klart å vinne fem av sine seks siste kamper mot Carvalhals menn – tapt fire og fått uavgjort – og vi ser dem slite på Estadio do Braga på søndag.

For dataanalyse av mest sannsynlige utfall, poeng og mer for denne kampen, klikk her.

ID:556441:1false2false3false:QQ:: fra skrivebordet db :LenBod:collect13421: